Twinning outfit met papa

vrijdag, augustus 18, 2017
Als je man een goed gevoel voor fashion heeft, of juist als hij nog iets kan leren van zijn mini versie, dan is er toch niets leuker dan de mini en maxi versie te laten matchen. Vandaag niet met mij maar een twinning outfit met papa.

Twinning outfit met papa

Twinning outfit met papa

Hoewel het nog vaak de mama’s zijn die de garderobe van de kids aanvullen, is er toch een grote kans dat de stijl van papa ook een stempel drukt, op de fashion items in de kast van de kids, en dan met name bij de boys. Nu zal papa niet snel een shirt aantrekken met autootjes. En zoonlief zal niet in driedelig pak naar het kinderdagverblijf gaan. Maar dat betekent niet dat er niet voldoende mogelijkheden zijn, om een twinning outfit met papa samen te stellen.

Twinning outfit met papa

Dandy polo

Een casual outfit, zoals een goede spijkerbroek en lekker shirt, is al een simpele match. Maar een stoere army print is al een enige tijd een fashion musthave en bij uitstek geschikt om mee te twinnen. Vergeet ook een leuke chino niet met een dandy polo in dezelfde kleur. Of zoals Dante met zijn papa, in ruitjes. In een rode tartan blouse met stoere jeans en zwarte sneakers komen zowel papa als zoonlief stijlvol voor de dag.

Twinning outfit met papa

Tartan blouse

De tartan blouse kan dan een hoog houthakkers gehalte hebben. In combinatie met de coole bikers jeans is daar niets meer van over en maakt het een macho outfit voor zowel klein als groot. Helemaal geschikt voor het komende herfst seizoen, maar met de blouse open, een simpel hemdje eronder en opgerolde mouwen ook deze, niet helemaal zomerse zomerdagen, een goed alternatief.

Naast de stoere uitstraling is deze twinning outfit ook gewoon heel comfortabel en belemmert het hen niet in hun jongens zijn. Want laten we eerlijk zijn, groot of klein, het blijven toch gewoon jongens.

Liefs Tessa

Dante : broek River Island, broek Chasin, blouse Chasin,broek Chasin, blouse Chasin,

Greg : broek Chasin, blouse Chasin, broek Chasin, blouse Chasin,

Twinning outfit met papa

 

Twinning outfit met papa

3 Responses
 • Irmina
  augustus 21, 2017

  Zo sweet dit. Zucht…

 • Kelly Boerop
  augustus 21, 2017

  Vet!

 • Dominique
  augustus 25, 2017

  Leuk hoor

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com