Dante cool de regen in met Stoerekindjes

dinsdag, februari 20, 2018
  

Vaak schrijven wij over de leukste trends en fashion items zoals wij ouders dat zien. Vandaag hebben wij echter iets waar je kind écht blij mee zal zijn! Want eerlijk is eerlijk, wij kunnen genieten van die ‘twinning’ outfits en mini mannetjes en mevrouwtjes in hun oh zo hippe kleertjes. Maar lopen jou kids ook liever op hun kaplaarzen? Dan hebben wij hier het antwoord. Stoerekindjes is het antwoord voor kids met een zwak voor regenlaarzen.

Stoerekindjes
Stoerekindjes

Onze mini versies, die interesseren zich daar niet voor. Menig mini vrouwtje is intens blij als ze haar prinsessenjurk aan mag. En draagt jouw mini man ook het liefst iets waar een superheld op staat afgebeeld. Maar daarnaast is er iets wat nog meer aantrekkingskracht heeft op onze mini’s:kaplaarzen. Ik weet niet wat het is, maar die van mij zou er nog mee gaan slapen als hij de kans kreeg.

Brandweerlaarsjes en bijpassende brandweer regenjas

Drie keer raden wat zijn reactie was bij het zien van de super coole blauwe brandweerlaarsjes en bijpassende rode brandweer regenjas. Juist, die wil hij niet meer uit! Nu heeft mijn zoontje Dante, zoals de meeste jongetjes volgens mij, een enorme fascinatie voor alles wat rijdt. Al helemaal als het veel geluid maakt en er ook nog lichtjes op zitten. Dus bij het zien van de brandweer regenjas alleen al kwam de kreet ‘brandweer!’ direct uit zijn mond. Gevolgd door een ‘tatuuutatuuuu’ als zijnde een imitatie van de sirene. Wie de uitdrukking ‘zo blij als een kind’ niet begrijpt, had op dat moment even het blije koppie van mijn mini moeten zien!

Stoerekindjes
Regenkleding van stoerekindjes

Niet alleen is de regenkleding van stoerekindjes heel leuk en stoer, het is ook van een hele fijne kwaliteit. De all weather ‘fire chief’ jas van Stephen Joseph kan het hele jaar door gedragen worden. Daarnaast hebben de leuke brandweer opdrukken ook een hele fijne, zachte buitenkant die flexibel valt. De capuchon heeft een goede fit en niet onbelangrijk de jas kan gewoon in de wasmachine.

De regenlaarzen hebben een goed profiel en zijn voorzien van reflectoren waardoor je kleintje ook in de schemering goed opvalt. Bovendien is de bovenkant van de laars ook nog eens afsluitbaar. Handig voor de echte diepe plassen.

Stoerekindjes
Trots bij de opvang

Dante was dan ook licht teleurgesteld toen hij met zijn brandweer regenlaarzen en brandweer regenjas aan, naar buiten ging en er geen plas te bekennen was. Hij heeft gesprongen en gerend in een kleine beetje water dat we uiteindelijk hebben gevonden. Maar dat weerhield hem er niet van om vanmorgen, toen hij naar de opvang ging, nadrukkelijk te verkondigen, dat hij wel zijn brandweer jas aan wilde! Om trots bij de opvang aan te komen en zijn juffie riep om te showen wat een mooie nieuwe brandweer jas hij heeft! Dat heb ik hem nog nooit zien doen met mijn oh zo zorgvuldig gestylde outfits. Zo een blij kind, dat is toch het mooiste dat er is!

Stoerekindjes heeft naast regenkleding ook toffe accessoires en UV zwemkleding.

Bezoek >>HIER<< de onlineshop

Stoerekindjes
Stoerekindjes

 

2 Responses
  • Nicolette
    februari 23, 2018

    Wat een blij ventje. Het valt in de smaak zo te zien.

  • Jessica
    februari 23, 2018

    Even wat anders dan de standaard regenjassen, bedankt voor de tip.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com