Review TYGO&vito zomer 2019

vrijdag, februari 1, 2019
See you nexterday, TYGO & vito. En heb jij de TYGO&vito zomer 2019 collectie al gezien? Nee? Kijk dan heel snel verder, want de eerste levering is present!
En wat voor levering, want ook deze collectie is weer om door een ringetje te halen. Genoeg comfortabele, vrolijke en draagbare items voor heel veel fun en een actieve lifestyle. Echt iets voor stoere en speelgrage jongens. Laat ons model van vandaag nou net zo’n jongen zijn…
TYGO&vito zomer 2019
Deze zomer wordt een vrolijke en sportieve zomer vol zon en kleur. Met looks geinspireerd op de Amerikaanse lifestyle moet dat helemaal goedkomen. Veel kleur, coole prints en American sports zoals surfen en football zijn een grote inspiratiebron en terug te vinden in de collectie. Fris groen en kobalt blauw voeren de boventoon en worden gemixt met grijs en jeans. Ook de kleur rood heeft een rol en matcht goed met de gehele collectie. Leuke is dat alles met elkaar gemixt kan worden. Stylen naar hartenlust of je coole boy zelf laten kiezen, want een mismatch zal het niet worden.
Quinten heeft ook zijn eigen setje uitgezocht. Met een klein styling-oog van mama en ChildsCloset natuurlijk, maar met TYGO&vito is dat – zoals gezegd – gemakkelijk gedaan. Quinten houdt van comfortabel en heeft daarom gekozen voor een lekkere trui met stoere army print. Army is namelijk nog steeds je van het en TYGO&vito heeft ‘m nog wat spannender gemaakt met een gifgroene opdruk en kobaltblauwe met witte bies. Army in een ander jasje dus!
TYGO&vito zomer 2019
Ook de joggingbroek van onze lieve buurjongen heeft een gifgroen accent. In combinatie met het kobaltblauw een lekker fris geheel. De witte bies zorgt voor een extra touch en daarom is deze joggingbroek meer dan geschikt om te dragen naar verschillende gelegenheden. Voor het nog frisse voorjaar te gek gecombineerd met de trui, maar beide items zijn ook heel tof te combineren met een t-shirt of short voor de wat hogere temperaturen.
Bekijk >>HIER<< de eerste levering van TYGO&vito zomer 2019.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com