Review: Surf dude Dante in TYGO&vito

maandag, juni 12, 2017
Wat is een beter moment om het nog eens over de zomer collectie van TYGO&vito te hebben dan nu, nu de zon toch eindelijk haar intrede heeft gemaakt.
Derde levering TYGO&vito

Dante is al helemaal in de zomerstemming met zijn outfit en besluit dan ook om even het water in te lopen voor een verfrissende duik. En wie kan hem dat kwalijk nemen? De derde levering van TYGO&vito heeft tenslotte het beach gevoel als uitgangspunt. En dat werkt!

Review: Surf dude Dante in TYGO&vito

Echte surf dudes

Shirts met zowel foto- als tekst prints voor echte surf dudes en zomerse kleuren als blauw, groen en oranje. Daar word je toch vrolijk van? Surf dude Dante in TYGO&vito.

Comfortabele jogg jeans

De comfortabele jogg jeans van TYGO&vito zijn er ook in shorts. Hoe comfortabel wil je het hebben? Dante draagt deze in het licht grijs met een cool blauw t-shirt met surf boards. Surf dude ten top! De pijpjes van zijn jeans short zijn nog even omgeslagen omdat ze anders nog net wat te lang zijn. Maar dat mag best en geeft zelfs nog een extra speels effect aan zijn outfit.

Lekker nonchalant

Zijn shirt met ronde hals en kenmerkende TYGO&vito logo rechts onder op de achterzijde, valt lekker nonchalant, niet te strak en niet te baggy. Precies aansluitend bij hetgeen wat je mag verwachten van een collectie voor kleine beach boys.

Review: Surf dude Dante in TYGO&vito

Ultieme zomergevoel

Het ultieme zomergevoel welke Dante zijn outfit weergeeft is doorgevoerd in de hele derde levering van de TYGO&vito zomercollectie. Alles met dezelfde flexibiliteit en comfort zoals kenmerkend voor dit nieuwe merk. En daarmee niet alleen in stijl, maar ook in een relaxte fit, perfect voor de kleine man. Kleding waarin ze voor de dag kunnen komen maar waar ze zich ook vrij in kunnen bewegen zoals echte rebelse jongens zijn.

Dante heeft in ieder geval het zomer gevoel te pakken in zijn nieuwe outfit.

Meer TYGO&vito zie je hier >>>

Review: Surf dude Dante in TYGO&vito

Review: Surf dude Dante in TYGO&vito

Tekst en foto’s door Tessa

2 Responses

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com