Tijd voor zon, tijd voor Retour zomer 2018

dinsdag, februari 6, 2018

Maak maar vast plaats voor Retour zomer 2018. Want bij het zien van deze knappe collectie is het nu echt wel tijd voor de zomer. De koude dagen mogen plaats maken voor het warme zonnetje, vooral omdat wij niet kunnen wachten tot deze kleding gedragen mag worden. 

Retour zomer 2018

De meiden mogen de zomer door in old skool rock. Want ook Retour zomer 2018 is zoals altijd goed en on trend. Van super stoer en mega te combineren tot wat basic items tot prints all over. Over mixen en matchen gesproken, wat dacht je van al die frisse kleuren?! Weg met het zwart en grijs van de winter, hello groen en roze. Alles mag gecombineerd met elkaar, van stijl tot print, Retour keurt het allemaal goed! Heerlijk zo een label zonder van die voorgekauwde sets.

Tijd voor zon, tijd voor Retour zomer 2018

Retour boys

Ook voor de jongens is kleur weer terug. Denk aan Hollands rood, wit en blauw maar ook de neonkleuren zijn hotter dan hot. Bij de jongenscollectie van Retour staan deze zomer oude sporthelden centraal. Sterker nog, ze worden vereerd! De sporttrend is booming, dus vandaar deze flashback. Gestoken in allerlei jasjes, van retro tot basic, voor ieder wat wils dus.

Tijd voor zon, tijd voor Retour zomer 2018

Denim collectie van Retour

Ook de denim collectie van Retour mogen we niet overslaan. Uiteraard kan denim het hele jaar door, maar voor de zomer hebben wij liever de lichtere kleuren jeansblauw en een extra scheur hier en daar, kan veel makkelijker dan in de koude winter. Voor de meiden een mooie collectie vol ultra stretchy skinny’s. Lekker zacht en comfortabel, dus heerlijk draagbaar. Ook voor de jongens een uitgebreide collectie en vooral een groot kleurenpalet. Van washed blue tot vintage blue en van plain tot damaged, kies je favo jeans en je favo fit en wij verzekeren dat zoonlief zijn nieuwe lievelingsjeans heeft gevonden. Onze favorieten? Helaas kunnen wij hier nou eens geen antwoord opgeven. Alles is veel te leuk!

>>Shop hier Retour zomer 2018<<

Tijd voor zon, tijd voor Retour zomer 2018    Tijd voor zon, tijd voor Retour zomer 2018  Tijd voor zon, tijd voor Retour zomer 2018   Retour zomer 2018

 

6 Responses
 • Marjo
  februari 6, 2018

  Toffe collectie! Kan niet wachten tot het in de winkels ligt

 • Pien
  februari 6, 2018

  Wat een te gekke foto’s!

 • Ilse Voorn
  februari 9, 2018

  Waar kan ik de spijkerbroek met streep vinden? Kom de briek niet tegen op de site van Rwtour

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com