Outfit inspiratie voor jongens

donderdag, april 4, 2019

Outfit inspiratie voor jongens in overvloed nu de meeste collecties zijn uitgeleverd.

Maar waar moet je beginnen?! Bij de basis! Een fijne jeans mag niet ontbreken. Denk hierbij aan de pasvorm die goed voelt bij jouw zoon. En of dat extreme skinny, skinny of een slim fit is, doet er niet zo toe. Wat fijn zit, dat wordt gedragen.

Een blauwe jeans, een jeans met grijze wassing en ook een zwarte mogen niet ontbreken. Ja, ook zwart. En ja, ook in het voorjaar. Dit broekje schaf je niet aan voor een paar maanden en doet het heel leuk met de trend kleuren van dit seizoen.

En hoe tof zijn de trackpants en okdskool trainingsbroeken! Nik&Nik maar ook Cost Bart hebben een aantal mooi vallende modellen in hun collectie dit seizoen. Deze ogen hip en modieus en zeker niet camping.

Wat we er op dragen? Laagjes! Een tshirt die net onder de sweater uit piept en zorgt voor een nonchalante draai aan een outfit. Want sweaters en hoodies zijn, en dat durf ik met zelerheid te zeggen, een muthave voor in de kledingkast.

Varieer met kleur en merk. Dit is het seizoen zonder veel poespas maar zijn de colorblock items goed vertegenwoordigd maar ook de logo tee’s en sweaters blijven present.

Kijk gerust eens bij een ZARA of H&M, ook daar kun je prima slagen.

Items jongens outfit inspiratie

Pet Scotch| Sweater Calvin Klein|Jeans Retour Luigi |Sneakers Nike Air max 1|

Outfit inspiratie voor jongens

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com