Onze favorieten uit Retour Winter 2018

maandag, oktober 22, 2018

Retour Jeans is één van de kinderkleding merken die in onze top 5 aan favorieten staat. De Retour winter 2018 collectie mag wat ons betreft dan ook niet ontbreken in de ChildsCloset.

Retour Winter 2018

Retour winter 2018

Retour Jeans omschrijf je in één adem als  stoer, krachtig en fashionable. Kinderkleding van kwaliteit, met een knipoog naar de trends van het moment, zonder het kinderlijke karakter uit het oog te verliezen. En dat het karakter benadrukt wordt, dat is één ding wat zeker is. De Retour collectie is breed en uitgebreid genoeg, om jouw zoon of dochter te kleden in zijn haar of smaak.

Ook al staat Retour Jeans bekend om zijn casual relaxte karakter, ook voor het meisje-meisje ben je hier aan het juiste adres. Tee’s met glitters en pailletten passeren de revue.  Maar ook een velvet shirt met daarover een stoer camouflage print jacket hangt voor je klaar. Zo update je de ChildsCloset in no time voor een mix and match wintercollectie. Oh, en vergeet dat stoere biker jacket niet. Dé key piece in de garderobe, die echt niet mag ontbreken bij het eindeloos combineren.

Sowieso best lastig om te kiezen deze keer. Alles is veel te leuk. De panter prints in deze collectie lijken net even leuker te zijn dan die bij andere merken. Hetzelfde geldt voor de sweaters. Maar wij zijn er uit.

Wij gaan dit najaar voor eigenwijs en helemaal in ons eigen straatje. Print op print is een combinatie die misschien voor velen iets teveel van het goede is maar voor ons mag het best een beetje opvallend zijn.
Jolie draagt de all-over dierenprint legging Suzan met het toffe groene shirt Ezra. Een mooi smal vallende top met Haute Couture tekst op de borst. Kan nog prima toch, korte mouwen, met zo een mooie nazomer als deze. Wij combineren het crème kleurige vest Blaire op de panter legging. Deze valt lang en zorgt voor een mooi contrast bij de kleuren van de legging en het shirt. Love it! Dit zijn onze favorieten uit Retour Winter 2018. Wat zijn jullie favorieten?
Retour winter 2018Retour Winter 2018

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com