NIK & NIK collectie 2018

dinsdag, november 21, 2017

De nieuwe NIK & NIK collectie 2018 is uitgeleverd. Helemaal NIK&NIK ten voeten uit maar met nieuwe musthaves voor kids en in een nieuw kleurenpalet.

nieuwe NIK & NIK collectie 2018

NIK & NIK collectie 2018

De NIK & NIK collectie 2018 is bevat weer het complete plaatje. Naast musthaves voor kids zijn de klassieke herkenbare streep en sweaters met MRS en MR weer present. Maar ook de ready to wear shirts vertegenwoordigen de NIK&NIK collectie weer. Voor zowel de boys als de girls dus weer plenty herkenbare maar smashing items. Alles in een ander verrassend jasje en nieuwe frisse kleuren. Uiteraard helemaal goed in de mix and match met de vorige collectie, maar ook deze NIK&NIK levering staat op zichzelf met te gekke parels en te knappe combi’s. 

nieuwe NIK & NIK collectie 2018

NIK&NIK Girls

Voor de meisjes staat girlpower centraal. Dan wel in een meisjes-jasje met veel roze afgewisseld met stoer bordeaux-rood. Wees niet bang, want juist door die combi is het roze omgetoverd naar een stoere meisjeskleur. Het NIK&NIK signature-streepje is verwerkt in de bekende Jolie dress, Jolie top en ook die is in een nieuw jasje verkrijgbaar met een kekke retro-streep. Ook nieuwe dingen bij NIK&NIK. Wat dacht je van de stoere jeansrok met bloemen, de roze longsleeve met ruffles aan de mouwen of de blauwe blouse met patches.

nieuwe NIK & NIK collectie 2018 

NIK&NIK Boys

Bij de jongens staat groen centraal. En wat voor groen… Een rijke smaragdgroene kleur it is! En dat gecombineerd met een high school thank god it’s friday look. Denk aan sweaters, pullovers en chique vesten. Leuk te combineren met een stoer t-shirt of een wat langere trui. Ook de bomber is er eentje om van te houden. NIK&NIK laat zien dat een beetje kak helemaal ok is. Polootje hier en daar in combi met echte high school longsleeves… We love it! En wij hopen onze boys ook. 

De nieuwe NIK&NIK collectie is onder andere verkrijgbaar bij De Bijenkorf of in onze online ChildsCloset shop.

nieuwe NIK & NIK collectie 2018

nieuwe NIK & NIK collectie 2018

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com