Nieuwe MoodStreet Kim Kotter collectie

woensdag, februari 13, 2019
Vorig jaar heeft Kim Kotter laten zien goed te zijn met het ontwerpen van kinderkleding. In samenwerking met MoodStreet is daar een super collectie uitgekomen. Reden genoeg voor een herhaling van een MoodStreet.
Nieuwe collectie Moodstreet Kim Kotter
Een modehart had Kim al vanaf jongs af aan. Tijdens haar tienerbaantje als babysitter wisselde ze al te graag de looks van haar oppaskindjes en nu ze twee eigen kindjes heeft vindt ze het ook heerlijk om haar zoons naar hartenlust in leuke outfits te kleden. Reden genoeg voor een samenwerking met Moodstreet dus en na het succes van vorig jaar mag een tweede collectie ook niet ontbreken.
Nieuwe MoodStreet Kim Kotter collectie
Ook deze collectie komt weer helemaal uit de koker van Kim. Van kleuren tot materiaal, it’s all her. En deze keer met een extraatje, want naast de babycollectie is er deze zomer ook eentje voor de allerkleinsten! Voor de baby’s is de collectie gemaakt uit biologisch katoen. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en prints en zijn allemaal met elkaar te mixen en matchen. De kleurstelling is zacht, maar dan wel in kleur. Denk aan perzik, roze en lichtblauw terug te vinden in broekjes, t-shirtjes, longsleeves en verschillende haarbandjes.
Nieuwe MoodStreet Kim Kotter collectie
Voor de mini’s iets meer uitgesproken, hoe leuk want normaal is dit vaak basic en zacht. Kim heeft gekozen voor fel en veel en ook allemaal mix en match. Een echt gat in de markt dus, maar zeker niet minder baby! Wij kunnen niet wachten, laat de zomer maar komen!
De nieuwe MoodStreet Kim Kotter collectie is onder andere >>HIER<< te bekijken en te shoppen.
1 Response
  • Joyce
    februari 14, 2019

    Ik was afgelopen jaar als zo enthousiast. Gelukkig past mijn zoontje de nieuwe collectie nog

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com