Welkom Moodstreet FELLOW

dinsdag, september 4, 2018
Moodstreet Fellow is het perfecte fashion antwoord nu de warme zomerdagen voorbij lijken en de najaarscollecties in de winkels hangen. Want juist nu blijken  veel van ons tot de conclusie te komen dat wat voor de zomer nog prima paste, nu toch wat aan de krappe kant is.
Moodstreet FELLOW
Moodstreet FELLOW
Tijd om de wintergarderobe aan te vullen met dit nieuwe boyslabel, geïnspireerd op super heroes; Moodstreet FELLOW. Het kan natuurlijk niet missen, dit valt in de smaak.
Met een collectie die voornamelijk uit hoodies en sweats bestaat, in zowel basic als sprekende kleuren, met hier en daar eenvoudig artwork.  Heeft Moodstreet een lijn gecreëerd waar elke jongen blij van wordt. Zowel in uitstraling als comfort.  Moodstreet  FELLOW is bij uitstek een ultiem boyslabel. Dit gecombineerd met toffe opdrukken en teksten gebaseerd op superhelden, en een FELLOW item wordt al snel de favoriet uit de ChildsCloset van de mini-man.
Merk logo trend
Dante draagt een zwarte washed jeans met een donkerblauw sweatshirt. Krachtig in eenvoud en helemaal in lijn met de merk logo trend.
Deze mini man vindt zijn outfit zo ‘cool’ zoals hij dat zelf tegenwoordig zegt, dat hij zonder tegenstribbelen graag voor de camera wilde poseren. Niet te lang, dat dan weer niet, maar wel met volle inzet en af een toe een ‘cheese’.
Hij draagt zijn Moodstreet outfit in maat 116, wat voor hem nog net te ruim valt. Nou mogen de sweaters dit seizoen echt wel ruimer zitten. Maar de broek zal bij menigeen iets strakker zitten. Een maat kleiner had dus ook zeker gekund maar persoonlijk vind ik dit helemaal niet misstaan. De wat lager geplaatste achterzakken en de ietwat opgekropte pijpen, dragen juist bij aan de nonchalante look. Dante heeft nu eenmaal lange, dunne beentjes, waardoor broeken vaak wat ruimer bij hem vallen.
Stoer detail
De F van FELLOW op de achterzak, welke overeenkomt met het embleem op de mouw van de trui, zijn de stoere details dat de outfit afmaakt. Het begin van de nieuwe herfst/ wintergarderobe is een feit met deze ongecompliceerde maar stoere outfit van Moodstreet.  Wij sluiten zeker niet uit dat er meer Moodstreet Fellow items zullen worden toegevoegd aan onze boycloset. Ik heb namelijk nog een aantal hele fijne Fellow items gespot bij Kleertjes.com
Liefs Tessa en Dante
Moodstreet FELLOW
 Moodstreet FELLOW
3 Responses
 • Rika
  september 6, 2018

  Lekker ondeugend, daar hou ik van!

 • Milla
  september 6, 2018

  Dit is echt iets voor mijn zoontje Twan. Lekker eigenwijs.

 • Bram
  september 6, 2018

  Dit zou ik zelf ook aantrekken. Zo vader zo zoon. Suggestie?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com