Lucky us, Lucky No.7 zomer 2018 is here

donderdag, maart 22, 2018

Dat het belangrijk is je roots niet uit het oog te verliezen weet Lucky No. 7 als geen ander. Al jaren een bekende en toffe speler op de kidskledingmarkt én al jaren in dezelfde herkenbare stijl. Wij hoeven vast niet uit te leggen hoe knap dat is, om al jaren een toffe en vooral herkenbare collectie neer te zetten. Zo ook de nieuwste collectie. Lucky us, Lucky No.7 zomer 2018 is here!

Lucky No.7 zomer 2018

Lucky No.7 zomer 2018

Deze zomer wordt de show gestolen in een collectie die weer vernieuwender, naar nog speelser en net zo stoer is als de voorgaande collecties. Om het zomerzonnetje toe te voegen heeft Lucky No. 7 een subtiele touch of yellow toegevoegd aan de collectie. Samen met cactussen, stoere quotes en cockatoos maakt dat de collectie compleet. Met als collectie naam Lookin’sharp kan dat niet meer mis. Uiteraard goed te combineren met de never out of stock collectie, want ook die blijft helemaal hot. Naast items voor jongens en meisjes mogen ook de unisex items niet vergeten worden. Heb je die onepiece met korte mouwen al gezien bijvoorbeeld? Wat ons betreft helemaal it en een echt Summer item. 

Lookin’ sharp collectie 

Voor stoere lucky jongens is het bikerjack een musthave. De game-over print is er één to stay en een bikerjack komt altijd van pas. Van voorjaar naar frisse zomeravond tot het september-zonnetje, een bikerjack draag je de hele zomer lekker door. En nog super comfortabel ook, want het jack is gemaakt van zwart gewassen jogjeans. 

Ook de meisjes gaan goed gestyled over straat. Lucky No. 7 heeft namelijk de ultieme zomer musthave die je bij deze kunt copy pasten naar je eigen GirlsCloset: de bandit dress. Het mode printje van dit moment, de streep is namelijk niet weg te denken deze zomer. Helemaal in Lucky’s handschrift zwart wit gegoten in een tof jurkje welke easy peasy is weg te dragen en af te stylen.

>>SHOP HIER<<  de Lookin’ sharp collectie

Lucky No.7 zomer 2018  Lucky No.7 zomer 2018

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com