Boys will be boys in Legends22 zomer 2018

donderdag, februari 8, 2018

Boys will be boys in Legends22 zomer 2018. Een stoere collectie voor jongens met dromen én legends to be.

Boys will be boys in Legends22 zomer 2018

Nog niet bekend met dit merk? Dan allereerst een korte kennismaking. Legends22 is in de zomer van 2016 opgericht door de ontwerpster van onder andere LoveStation22. Een Nederlands merk dus voor stoere Hollandse jongens met dromen. Want dat is ook de achterliggende gedachte achter dit stoere merk. Alle grote legendes waren ooit jongens met dromen die zijn uitgegroeid tot ware legendes. De speciale Legends van Legends22 vind je ook op de achterkant van de kaartjes aan de kledingstukken. Inspiratie voor jouw kleine man met grootse dromen.

Legends22 zomer 2018

De Legends22 collectie is zelf ook elk seizoen weer een ware legende. Vol stoere items van zachte materialen in mooie en frisse kleuren. Blauw, mint en legergroen voeren de boventoon, afgewisseld met zwart, rood en appeltjesgroen. Saai is deze collectie zeker niet te noemen, kleur en prints komen je tegemoet. Prints die helemaal in het straatje zijn van kleine voetballers, piloten en Freek Vonkjes in de dop. Maar ook vast en zeker in jouw smaak want of je nou kiest voor een over the top combinatie of de set juist wat rustiger wil houden. You name it, Legends22 has it!

Legends22 zomer 2018

De items die je echt moet toevoegen in je BoysCloset zijn sowieso een van de toffe Tee’s. Altijd matchend met een stoere jeans of een van de joggingbroeken uit de Legends22 collectie. Over de joggingbroeken gesproken… Ook die zijn een must-see, welke jongen wil die nou niet aan? Wij fashionmoms kunnen dan bij deze broeken best een oogje dichtknijpen. Tof met blouse of spijkerjack en een paar toffe sneakers. Voor de zomer uiteraard een stoere short. Zelf heb ik een crush op de sweaters. Net even anders dan anders en ook al fijn van prijs.

Legends22 zomer 2018 is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met maat 164. De prijzen zijn vriendelijk en liggen dicht bij elkaar.

 >>Shop hier Legends22<< 

Of vind >>HIER<< een verkoopadres bij jou in de buurt

 Legends22 zomer 2018

Legends22 zomer 2018

3 Responses
 • Charlotte
  februari 8, 2018

  Wat een vrolijke collectie. Van het weer krijg ik geen zin in de zomer maar van de collectie wel!

 • Linda
  februari 8, 2018

  Mooi zeg!

 • Rineke Loosman
  februari 9, 2018

  Tom doet niet anders dan voetballen. Dit gaat hij vast en zeker wel aandoen.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com