Legends22 is ook deze winter weer van de partij

dinsdag, september 11, 2018

Legends22 is ook deze winter weer van de partij. Armin is in zijn nopjes, want hij is fan! Van zijn snoetje af te lezen, en dat komt niet alleen door die toffe Legends-look!

Legends22 collecties

Dit kleurrijke jongensmerk kennen jullie al, want het hangt al een tijdje in de BoysCloset. En met succes, want de Legends22 collecties zijn elk seizoen weer te gek. Stoer, verfrissend en daarnaast ook nog eens heel comfortabel, want de items zijn gemaakt van organisch katoen. Als broertje van LoveStation22 heb je het in dit geval niet makkelijk, maar deze jongensversie timmert hard aan de weg. En met succes, want een heleboel stoere boys zijn al fan.

Armin is er zo een! Lekker spelen, avonturen beleven en voetballen. Zijn favoriete bezigheden en wat is er dan fijner dan een lekker zittende outfit? Hij heeft dit najaar gekozen voor een donkerblauwe sweater met een halfway voetbal print. Wie Armin een beetje kent weet dat dit hem op het lijf is geschreven. De donkerblauwe kleur maakt lekker stoer en het wit met grijs van de voetballen steken fris af. Halverwege loopt de trui over in effen donkergrijs. Door het kleurgebruik ook nog eens prima geschikt voor de winter. Af te stylen met een stoere donkergrijze of blauwe skinny. Wil je er een sportieve draai aangeven, dan staat het natuurlijk helemaal leuk met een van de joggings van Legends22.

Voor Armin is dit najaar met deze sweater dus al meer dan geslaagd. Legends22 hoopt voor een heleboel andere boys ook. Ze proberen met dit merk een legende te vinden en maken in elke jongen. Geschikt voor elke newkid die zijn dromen graag wil najagen in outfits van Legends inclusief geluksnummer 22. Want ook dat heeft elk kind nodig! En laat Legends22 dat geluk nou ook een beetje schenken aan een ander. Met elk seizoen een nieuw goed doel, waar een deel van de verkoop aan wordt geschonken. Dit seizoen is dat het WNF met project ‘Wereldnatuur in Nederland’.

Je bekijkt de wintercollectie van Legends22 >>HIER<<

1 Response
  • Femke Wilderman
    september 13, 2018

    Hier in Groningen is de voetbal trui favoriet! Nog even geduld tot de kbs en dan ga ik Jurre heel blij maken!!!!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com