Jouw kids ook in Superdry

dinsdag, januari 8, 2019
Fans van Superdry? Eat your heart out, want komende winter lopen jouw kids ook in Superdry! Helemaal happy, want de collectie leent zich overduidelijk ook voor kids. De heerlijke truien en sportieve jassen zien wij in ieder geval helemaal aan bij toffe Superdry kids. Dat dit grote merk niet eerder met deze move is gekomen…
Superdry voor kids
In de herfst van 2019 is het zo ver. Voor nu nog heel veel nachtjes slapen, maar tegen die tijd kun je helemaal los op de nieuwe collectie. Die zal bestaan uit maar liefst 200 items voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 12 jaar. De albekende t-shirts, sweaters en jassen zijn zeker present, maar ook joggingbroeken voor de boys en jurken met leggings voor de girls maken hun opwachting.
De aanleiding is grappig, want na enig onderzoek kwam Superdry erachter dat veel consumenten al zochten op Superdry kinderkleding. Een goede move dus, want vraag hiernaar is er dus overduidelijk. Voor de tieners tussen 12 jaar en grote mensen maat 36 maakt Superdry ook een move: de dames- en herencollectie wordt geproduceerd in minimaatjes voor grote kids. Deze collectie werd al gedragen door diegene die er al in pasten, maar op deze manier wordt de collectie nog toegankelijker.
Voor nu nog even afwachten dus, maar stay tuned want ChildsCloset houdt je op de hoogte bij meer nieuws!
Superdry voor kids

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com