Jaren ’80 met een eigen anno 2016 touch

dinsdag, november 8, 2016

Jaren ’80 met een eigen anno 2016 touch

Vandaag gaan onze mini rebels in de remix! Even terug naar onze tijd, maar dan vertaald in kidsfashion. Wij gaan voor jaren ’80 met een eigen anno 2016 touch. Dit kun je doen door verschillende trends te combineren of door er een DIY touch aan te geven. Ook helemaal eigen! Prints en textuurrijke stoffen zijn het helemaal. Let the rules go en ga voor je eigen rebelse pad! 

Zowel voor boys als girls kun je met deze trend alle kanten op. Mix and match, en de meiden kun je zelfs een jongensshirt of trui aantrekken. Zolang je meisje zich er maar lekker en vooral eigenwijs in kan voelen. Zo kan een jongens sweater dienst doen al sweater dress. Lekker legginkje met een bikerboot eronder en klaar is je stoere chick!  

Zo passen deze patches helemaal in het rebelse straatje. Bekende vertrouwde items zijn omgedoopt in stoere hemden of comfy jackets. Wat vinden jullie van dit patches-jasje? Te gek toch?! Ripped jeans eronder en daar gaat jouw zoon! Om het helemaal rebels af te stylen zijn wij gegaan voor een stoere muts. Zie jij ‘m al heerlijk rondrennen? 

Denim blouse|Bomber|Muts|Jeans|Sweater|Sneakers|

Jaren '80 met een eigen anno 2016 touch

 

Jaren ’80 met een eigen anno 2016 touch

 

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com