Indian Blue jeans winter 2017-2018

maandag, juli 31, 2017
Middenin de zomer is deze periode voor ons double the fun. Want naast het vakantie gevoel hebben wij ook de hots voor de Indian Blue jeans winter 2017 collectie.
One of a kind

De tijd van zon, strand, barbecues en buiten spelen maar stiekem toch al met ons hoofd bij de nieuwe collecties. Daar mag de collectie van one of a kind, Indian Blue jeans niet bij ontbreken. Stoer en easy to wear meets hier stevige stoffen en sterke prints. Ready voor Indian Blue jeans winter 2017? Dat dachten wij al.

Deze collectie blaast ons namelijk weg. Het gaat absoluut geen moeite kosten om het nieuwe schooljaar lekker comfy te beginnen. Met trendkleur rood zet je namelijk niet alleen de toon maar maak je ook meteen een statement. Want rood, daar kom je deze winter niet meer omheen. De kleur die je dit seizoen echt in de ChildCloset moet hebben hangen!

Indian Blue jeans winter 2017-2018

Fine fit

Het rood wordt naast altijd-kunners, de maritieme streep en tartan ruit, versterkt door some shimmer and shine. Niet alleen komen er shiny details terug op de fine fit jeans en het grungy ogende plissé rokje, ook het velvet moet genoemd worden. Hoe knap is het army groene bomber jasje, uitgevoerd in dit glanzende stofje? Wij zeiden het al eerder: We got the hots on Indian Blue jeans!

Indian Blue jeans winter 2017-2018

Andere edge

Een clean wit overhemd krijgt net even een andere edge, door het toevoegen van duidelijke taal op de kraag. Een mooie basis item, die je niet alleen tof combineert met de leren jas maar ook onder de Okay sweaterdress extra allure geeft. Girly sweet maar dan met guts, precies waar Indian Blue jeans voor staat.

Indian Blue jeans winter 2017-2018

Damaged of bleached

Damaged of bleached jeans, uitgevoerd in grijs maar ook in diep blauwe wassing, maken dat de dudes gaan voor jaren ’80 met een eigen anno 2017 touch. Indian Blue jeans doet dit door verschillende trends te combineren en er een gemixte touch aan te geven. Want ook bij de boys zijn rood, army en print on print het helemaal. Let the rules go en volg je eigen rebelse pad!

Rebelse straatje

Zo passen de sweaters met opdruk helemaal in het dit IBJ straatje. Bekende vertrouwde items zijn omgedoopt in stoere hemden of comfy jackets met army prints. Wat vinden jullie van de sweater met dit printje? Te gek toch?! Ripped jeans eronder en daar gaan de little handsomes! Om het helemaal af te stylen, kies je voor een stoere muts en warme wintercoat. Ik zeg: IBJ-proof!

Indian Blue jeans winter 2017 2018 is online verkrijgbaar bij Amazing Kids >>>

Indian Blue jeans winter 2017-2018

 

2 Responses
  • Fleur
    juli 31, 2017

    Past in het rijtje van Vingino en Retour en is zeker een van onze favorieten. Cas en Stan dragen beiden graag Indian Blue Jeans. De rode trui staat op mijn verlanglijst.

  • Beverly
    juli 31, 2017

    Bij mij thuis van kind op kind door de goeie kwaliteit

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com