GRUSTLE richt pijlen op kinderkleding

woensdag, januari 30, 2019

GRUSTLE gaat nu ook zijn pijlen op de kinderkleding richten. Nog even geduld maar dan is ook klein Holland te zien in dit snelgroeiende hip-hop label.

Binnen de GRUSTLE collecties introduceren zo’n tien Nederlandse Hip-Hop artiesten en vloggers hun shirts, hoodies en caps. Hierin vind je veel eigen prints en items terug, met een gelimiteerde oplage. Ook komen er regelmatig actuele collecties online die gebaseerd zijn op bijvoorbeeld nieuwe songs.

De GRUSTLE collectie  

De basis collectie van GRUSTLE is ontwikkeld voor de winter van 2019. Hierin zitten T-shirts, hoodies en sweaters in de maten 3 tot 14 jaar. Tevens zijn er artiestenspecials in de maak die niet direct verbonden zijn aan een seizoen.

GRUSTLE oogt urban en ademt hip hop, maar wel met een sterke eigen signature. Het merk loopt synchroom met de muziek, de vloggers maar ook met de voetballers die populair zijn bij de hedendaagse jeugd. Zo dragen Bizzy en Holwijn graag de GRUSTLE items. En binnenkort dus ook onze eigen kids! Prijzen voor een T-shirt liggen rond de €30,00.

www.grustle.nl

Grustle Grustle Grustle

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com