Feetje newborn en baby collectie

maandag, maart 20, 2017

Feetje newborn en baby collectie

Alle new-mommies opgelet: Feetje heeft weer een nieuwe newborn collectie! En aangezien wij die van de boys wel op kunnen vreten wijden wij er graag een blogje aan. 
Stoer thema 

Want de jongens genen moeten er vanaf begin af aan ingegoten worden, toch?! Dat gaat helemaal goed komen met de nieuwe collectie. Feetje werkt altijd in thema’s. Dat is erg handig omdat op die manier elk artikel uit dat thema met elkaar te mixen en matchen is. Vaak zijn de standaardkleuren als babyroze en babyblauw ook nog in dezelfde tint, dus combineren met eerdere collecties of andere thema’s is ook nog een mogelijkheid. Deze zomer dus ook weer genoeg leuke en schattige thema’s inclusief stoer thema voor echte jongetjes. En dat thema scoort meer dan een tien op schattigheid en knuffelbaar. 

Feetje newborn en baby collectie

 

Roarrr

Waar denk jij aan bij ‘Roarr’? Dat is namelijk de titel van dit scheetige thema. Wij dachten aan ruige dieren en stoere kleuren voor pasgeborenen. En wij zaten daarmee een heel eind in de juiste richting. Het thema heeft een overdaad aan schattige tijgers en andere roarrr dieren. Het kleurgebruik is overzichtelijk, want alle items zijn verkrijgbaar in het grijs, wit en een touch of babyblue. 

Feetje newborn collectie

Perfect kraamcadeau 

Kies voor een romper met lange mouw, te leuk boxpakje, of één van de longsleeves gecombineerd met grijs of blauw broekje. Alle items hebben een mooie afwerking met oh zo schattige details. Denk aan een knoopje hier en biesje daar. Af te stylen met bijpassend mutsje of twee-kanten draagbaar jasje. Heb jij je keuze al gemaakt? De prijsjes zijn namelijk ook te leuk, dus ook nog eens een meer dan perfect kraamcadeau. 

Feetje newborn is verkrijgbaar vanaf maat 56. En naast een toffe jongenscollectie is er uiteraard ook een poepige meisjescollectie.  Succes gegarandeerd.

Je bekijkt de Feetje newborn en baby collectie hier >>>

Feetje newborn collectie

Feetje newborn en baby collectie door Inge

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com