Winactie Cheaque en review

maandag, juli 2, 2018

Wat staat daar nou? Nou ja, gewoon zoals je het leest, et t’eure bac. Oftewel etterbak, maar dan wat vriendelijker. Wellicht heb je de statement shirts van Cheaque al voorbij zien komen, je kunt ze bijna niet missen. De veelal eigenzinnige kreten met een knipoog die je ongetwijfeld doen glimlachen.

Cheaque

Kleding van Cheaque

Je moet wellicht even twee keer kijken, want de tekst zal pas na het uitspreken ervan tot je door dringen. Maar dat is juist wat de kleding van Cheaque zo leuk maakt. Een kledinglabel met attitude, maar dan wel een positieve.

Nu is mijn kind natuurlijk anders dan alle andere en vooral veel liever. Maar er bestaat nog altijd een kleine mogelijkheid dat anderen daar iets anders over denken. Je weet wel, die andere ouders bij wie altijd alles perfect is. Of die mensen zonder kinderen die de opvoeding van hun toekomstige engeltjes al helemaal hebben uitgestippeld. Voor die mensen kan dit shirt wellicht al als waarschuwing dienen. Dat mijn mini man misschien, heel af en toe, eens iets doet dat niet mag. Of voor die ene keer dan hij eens niet luistert. Goed ook voor op het kinderdag verblijf, al vermoed ik dat zijn juffen al enigszins door zijn schattige glimlach heen kunnen kijken.

Alle gekheid op een stokje. We kunnen allemaal ons eigen kroost wel eens achter het behang plakken, maar zouden nooit meer zonder ze kunnen. Des te leuker om ze in een shirt te hijsen wat kenbaar maakt dat je engeltje ook wel een bengeltje is. Dante heeft natuurlijk geen idee wat hij op zijn shirt heeft staan. Verder dan plaatjes of het herkennen van cijfers of letters komt hij nog niet, als hij die überhaupt al niet door elkaar haalt. Als hij tot tien telt wilt hij ook nog wel eens een cirkel tussen de getallen opnoemen. Wat de link daartussen is weet ik ook niet. Maar het feit dat hij er geen idee van heeft, maakt het voor mij alleen maar leuker.

Een shirt met een waarschuwing

Simpel maar sterk door de funny quotes, verkrijgbaar in primaire kleuren en in een zacht, soepel stofje. Goed te combineren met zo ongeveer alles. Ik hou ervan! Gaat ‘et t’eure bac’ je nou toch nog een beetje te ver. Dan kun je ook kiezen voor de ‘qua jounge’, ‘tu t’ebelle’, ‘c’eauter’ of één van de andere vele opties. Geef je vent een shirt met ‘ou le wappeur’ en doe jezelf een ‘charmør’ shirt cadeau. Want ook in grote mensen maten mogen wij genieten van het sarcasme van Cheaque. Ik zeg een merk naar mijn hart!

Zo maak jij kans op een item van Cheaque

Heeft Cheaque ook jouw hart gestolen? Komt dat even goed uit! Wij mogen namelijk een item van dit coole label weggeven. Laat ons dan ook in een reactie weten welke item en maat jouw voorkeur hebben. Mee doen kan tot en met vrijdag 29 juni. Maandag 2 juli maken wij de winnaar bekend.

Michou Emanuelson gefeliciteerd! Stuur je een berichtje naar debbie@childscloset.nl voor 10 juli aanstaande?

Bekijk >>HIER<< de collectie van Cheaque

 

cheaque cheaque

7 Responses
 • Michoe Emanuelson
  juni 13, 2018

  Na een korte nacht kies ik voor Et t’eure bac. Maar Snoup cont kan natuurlijk ook altijd.
  Hele leuke shirts, ook voor volwassenen🤗

 • stina
  juni 13, 2018

  https://www.cheaque.com/product/a-je-teau-hoodie-woman/ in maat xs voor mijn dochter van 12. Hoop dat dat ook mag want is natuurlijk wel een grote maakt

 • Joany
  juni 13, 2018

  Wat een leuke actie! Voor Lily (2,5 jaar) zou het t-shirt Snoup Cont super leuk zijn, maat 98/104 Ik ben benieuwd!

 • Anniek Jacobs
  juni 13, 2018

  De grijze longsleeve met Snoup Count in maat 56/62 graag. Na twee Qua Jounges krijgen we nu een meisje. En ze wordt vast net zo n Snoup Count als haar moeder 😉

 • Sharon de Ridder
  juni 13, 2018

  Snoup Cont in maat 140!

 • Marijke
  juni 14, 2018

  Schitterende collectie !! Ne kwa joenge sweater in maatje 10 jaar zou m’n dochter Kaat niet misstaan 😁😜😉

 • Iris van Bijsterveldt-Broers
  juni 16, 2018

  Ohhhh Cheaque is zó leuk! 😍
  Ik doe heel graag mee voor een a je teau shirt in maat 128! Cheaque én buurman & buurman fans hier 🙋🏻🍀

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com