BoysCloset: AO76

donderdag, oktober 12, 2017
AO76, een krachtig label, voor kids die niet bang zijn voor een uitdaging en maar wat graag de handen uit de mouwen steken. Maar dan wel in stijl, de AO76 stijl.

Stoere casual items voor dudes and dolls, waar het avontuur vanaf straalt en fun hoog in het vaandel staat. Dat moet dus wel comfortabel zitten! Dit gecombineerd met de laatste trends, mooie kleuren en een fan-tas-tische fit en pasvorm, maakt het plaatje he-le-maal compleet. AO76 zorgt deze winter opnieuw voor een krachtige collectie en regelt meteen even een goede basis voor in de ChildsCloset.

BoysCloset: AO76   BoysCloset: AO76

Belgische kledingmerk

Sweaters in mooie kleuren met een toffe print of toffe tekst, zijn voor ons toch wel dé signature van dit Belgische kledingmerk. Vintage kleuren variërend van blauw tot groen en grijs, vervaardigd uit eerlijke materialen. Prachtige vesten in grappige eigentijdse prints met bijpassende longsleeves en comfy bottoms.

AO76 boys collectie

Zie je bij de meisjescollectie hier en daar nog een lieflijk printje of detail, van de AO76 boys collectie spat het avontuur af. Een trendy hoodie doet niet onder voor een geruit overhemd, die beide een perfecte basis leggen voor het najaar en de winter.  Draag er een longsleeve onder en een bijpassende broek als bottom. Werk met lagen om de AO76 stijl compleet te maken. Wat de AO76 stijl precies is? Eigentijds klassiek voert de boventoon maar met een ruw randje. And don’t forget the details! Love!

AO76 is onder andere hier verkrijgbaar >>>

BoysCloset: AO76

BoysCloset: AO76

BoysCloset: AO76 door Debbie

 

1 Response
  • Renske
    oktober 17, 2017

    Wel aan de prijs maar het is het dubbel en dwars waard.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com