Bobo Choses Neverending Summer collectie

donderdag, januari 18, 2018

Het Spaanse Bobo Choses is één van de meest geliefde labels in de kindermode. De launch van de Neverending Summer collectie is voor fashion addicts en Bobo Choses lovers een moment om het hart bij op te halen.

Bobo Choses Neverending Summer collectie

Als je voorkeur uit gaat naar één van de meest leuke en creatieve merken, waar niet alleen moeders maar ook kinderen mee weglopen  is de lancering van de Bobo Choses Neverending Summer collectie reden genoeg voor een feestje.

Vanmorgen was het moment suprême, wat (weer) zorgde voor de nodige pics, tweets en posts op social media. En dat begrijpen wij helemaal. De Neverending Summer collectie heeft weer aan alle hoge verwachtingen voldaan. 

Bobo Choses, bekend om de vrolijkheid en fantasievolle grafische prints, maakt het plaatje weer compleet.

Een eigen persoonlijkheid

Dit nieuwe seizoen staat, ik noemde het al, in het  teken van een Neverending Summer. Ieder item uit deze Bobo Choses zomercollectie vertelt zijn eigen verhaal. Eenvoudige maar eerlijke items, die door de herkenbare prints, zorgen voor een eigen persoonlijkheid. De basic tones vormen mooie kleurstellingen in combinatie met kleuren als rood groen en blauw.

Net als ik een zwak voor kniekousen? Dan kun jij je lol op want er is weer plenty aan kous uh keus. Wat maakt deze collectie mij blij! Al moet ik wel bekennen dat ik de items wel altijd op een andere manier stijl als Bobo Choses dat doet. Al vind ik deze foto’s ge-wel-dig. De Bobo Choses Neverending Summer collectie is onder andere verkrijgbaar bij >>Orange Mayonnaise<< Bobo Choses Neverending Summer collectie Bobo Choses Neverending Summer collectie Bobo Choses Neverending Summer collectie Bobo Choses Neverending Summer collectie

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com