Betaalbare feestcollecties voor het kerstdiner

donderdag, december 14, 2017

Leuk om de kids netjes aan te kleden voor Kerst maar om daar heel veel geld aan uit te geven. Meestal dragen ze het vaak maar één of twee keer. Dus ging ik op zoek naar betaalbare feestcollecties voor het kerstdiner.

Betaalbare feestcollecties voor het kerstdiner

HEMA

Ook dit jaar mogen de tule rokjes en jurkjes niet ontbreken. HEMA heeft ze voor deze feestdagen ook in het donkergroen. Ik vind het echt een hele mooie kleur en net weer iets anders dan zwart!

Voor jongens zie je hier veel overhemden en ook de foute kersttrui mag niet ontbreken.

Wibra

Glitters zijn dit jaar niet uit de kerstcollectie weg te denken. Bij de Wibra heb je al een super leuk glitterjurkje vanaf 9 euro.

Voor jongens heb je hier hele leuke shirts met een opdruk van een stropdas of strik. Die zijn bij mijn zoon erg populair, zit lekkerder dan een overhemd.

WE Fashion

Ligt net iets hoger in de prijsklasse dan bovenstaande winkels, maar nog goed betaalbaar. Zij hebben ook een collectie met glitter en glimmende kleuren. Mijn favoriete is het metallic plooi rokje.

Voor jongens kan je hier terecht voor leuke overhemden, maar ook voor een driedeling kostuum. Ik hou daar nooit heel erg van, maar ik moet zeggen dat ik de pasvorm van dit pak erg mooi en speels vind.

Betaalbare feestcollecties voor het kerstdiner

Terstal

In de collectie van Terstal zie je ook veel glitters, tule en metallic terug. Mijn favoriet in hun collectie is dit tule jurkje. Deze kan je namelijk ook nog voor andere gelegenheden dragen.

Voor jongens zie hier ook veel shirts en overhemden. Het shirt met rode strik valt hier op, vaak zie je bij dit soort shirts dat de print in het zwart is. Met deze rode strik valt het t-shirt net weer iets meer op.

Betaalbare feestcollecties voor het kerstdiner door Nicolien

 

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com