Verslaafd aan a little lovely company

maandag, maart 6, 2017

Verslaafd aan a little lovely company

Wij gaan verhuizen. Niet één keer, nee wij gaan het ‘gewoon’twee keer doen. Niet voor de fun maar zeker wel voor een goed doel. Wij zullen dus ruim een jaar elders moeten overbruggen, voor wij in ons toekomstige thuis aan de slag kunnen gaan.

Verslaafd aan a little lovely company

Wat voor de één een major opgave is, moet ik bekennen dat ik er eigenlijk wel zin in heb. Sterker nog, ik kijk er naar uit. Nog wel, hoor ik jullie denken. Niet om afscheid te nemen van ons huidige huis, of de buren, dat zal nog wel wat traantjes over de wangen geven. Maar gewoon, goede zin. Kan komen door de voorjaarskriebels maar nou ben ik ook niet vies van een opknap beurtje.

Sterker nog, verven is voor mij geen straf. Mijn handen jeuken dan ook, om volgende maand ons tijdelijke thuis onder handen te nemen met de nodige plannen. Nou staat Don, mijn partner in crime, hier niet zo enthousiast in als ik. Maar onze meiden delen de passie van hun over enthousiaste moeder en hebben er helemaal zin in.

Al zijn hun ideeën nogal uitlopend. Jordan lijkt het even helemaal gehad te hebben met kleur, als het aan haar ligt wordt alles zwart en wit. Haar kleine zusje daarentegen heeft daar een hele andere mening over. Welke kleur zij haar voor haar tijdelijke kamer in gedachte heeft? Maak er maar kleuren van, Jolie gaat all the way. Regenboog it is en zal het gaan worden ook. Dat staat voor haar vast.

Verslaafd aan a little lovely company

Inmiddels zit ik wat de regenboog kamer betreft ook in team Jolie. Want accessoires zoeken, in al die zachte pasteltinten, daar zet ik mij graag voor in. Wat zeg ik, het kost mij moeite om niet door te slaan. De schuld van A little lovely company, een tof label die ervoor zorgt, dat ieder alledaagse onderdeel van de kinderkamer, veranderd in een uniek ontwerp.

Want wat zijn ze schattig! Het fruit, de wolkjes, ijsjes, sterren én regenbogen zijn gewoon verslavend. Hiervan wil je er niet één, je wilt ze allemaal. Kussens verpakt als zoete meloen, een lampje in de vorm van een regenboog, of een lichtsnoer van schattige ijsjes. Zo lastig om te kiezen. De link naar deze schattige deco’s vind je hieronder. Je bent gewaarschuwd , klikken is op eigen risico.

Klik hier voor a little lovely company >>>

Verslaafd aan a little lovely company

Verslaafd aan a little lovely company

 

 

2 Responses
  • Karen Riweg
    maart 6, 2017

    Dat wolk lichtje is zeker leuk

  • Cheryl Smit
    maart 7, 2017

    Agossieh wat een skatties

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com