Goed geïntegreerde speelplek in de woonkamer

vrijdag, juli 27, 2018

Een beetje fashion mom houdt niet alleen de laatste mode bij, maar is ook thuis in de interieur trends.

Eén van de knelpunten van een huishouden met kinderen is, dat je smaakvol samengestelde interieur, compleet teniet wordt gedaan door de chaos van kinderproducten met schreeuwerige kleuren en vormen. Deze blenden niet in het geheel en zijn op geen enkele manier passend in wat voor interieur dan ook.

Goede speelhoek

Een goede speelhoek voor je kind zorgt ervoor dat je de speelruimte afkaderd en hiermee de troep in de rest van het huis beperkt. Juist door er een mooi geheel van te maken zorg je er ook nog eens voor dat je van een nood een deugd maakt. Zo kun je van een speelhoek met al dat schreeuwerige speelgoed ook een mooie eyecatcher maken.

Design look stoelen

Ongetwijfeld hebben jullie de miniversies van de design look stoelen al eens voorbij zien komen. Zijn er al geruime tijd mini uitvoeringen verkrijgbaar van de S-chair van Verner Panton of de ghost chair van Philippe Starck, tegenwoordig zijn er ook talloze stijlvolle betaalbare stoelen voor kids.

De afgelopen jaren zijn er heel veel budget uitvoeringen van de plastic chair van Charles & Ray Eames, ook wel bekend als de Eiffel stoel, op de markt gekomen. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat deze uitvoering ook voor onze mini me’s beschikbaar zou zijn.

Goed geïntegreerde plek in de woonkamer

Ondanks dat het originele design uit 1950 stamt, past het helemaal in de hedendaagse Scandinavische stijl. Minimalisch en praktisch, een gouden combinatie. Maar hoe fijn is het om een hoekje voor je kind te kunnen creëren wat in één lijn is met de rest van je inrichting? Geen schreeuwerige kleuren of kinderachtige ontwerpen, geen standaard Ikea hoekje zoals je veel tegenkomt. Maar een goed geïntegreerde plek in de woonkamer, in één lijn met het geheel. Fashionable en uitermate geschikt voor je mini, een eigen plekje waar ze lekker kunnen freubelen en doen. Op deze manier kun je ook gemakkelijk de stijl van je eethoek doortrekken naar de speelhoek. Want ook voor het interieur geldt: Twinning is winning!

Door Tessa

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com