Een jongenskamer met karakter in een handomdraai

vrijdag, december 1, 2017

Een jongenskamer met karakter is zo voor de bakker. Door het gebruik van stoere materialen en robuuste meubels heb je zo een stoere kinderkamer in een handomdraai voor elkaar. Nou, bijna dan.

Jongenskamer met karakter

Grijs, taupe en olijfgroen, een mooi palet aan kleur om als basis te gebruiken in een kinderkamer. Zo krijg je sfeer met kleur zonder dat het een overkill wordt. Houd het simpel met een paar grote meubels. Zo blijft de ruimte luchtig en overzichtelijk en is er genoeg ruimte om te spelen.

Door verschillende materialen te combineren zoals bijvoorbeeld linnen en leer, in kleurtinten die dichtbij elkaar liggen, creëer je in een handomdraai een jongenskamer met karakter. Muren voorzien van een zachte kleur in dezelfde kleurtoon als bijvoorbeeld het bed, zorgt voor een mooi geheel en zal deze Kidsfactory bedstee voor jongens nog beter tot zijn recht komen.

Maak de kamer af door een stoer leer rolgordijn voor het raam te hangen, een stoer vloerkleed op de grond voor het bed te leggen waar ook lekker opgespeeld kan worden. En belangrijk: Zorg voor genoeg opbergruimte. Uiteraard wel passend bij de rest van de kinderkamer. Stem het dekbedovertrek mooi af bij de kleuren van de kamer. Verschillende kussens in dezelfde tinten maar van verschillende materialen en met diverse prints maken het bed nog gezelliger. Missie jongenskamer met karakter geslaagd!

Wij vonden deze Kidsfactory meubels en toffe accessoires van Stapelgoed bij Babypark >>

 jongenskamer met karakter

 

 

jongenskamer met karakter

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com