Een nieuwe kinderkamer voor Jill

donderdag, oktober 5, 2017
Zoals je verleden maand kon lezen zijn wij pas geleden verhuisd. En bij een nieuw huis hoort natuurlijk een nieuwe kinderkamer voor Jill. Ik kan je vertellen, de kamer van Jill is een gezellige kamer geworden.
Een nieuwe kinderkamer voor Jill

Een nieuwe kinderkamer inrichten is natuurlijk leuker dan leuk. Met het doel een mix van kleuren in diverse stijlen te combineren, kwamen Jill en ik samen uit op een kleurenpalet van power pastels, die de boventoon zouden gaan voeren. Maar niet alles is zoetsappig, er is één muur voorzien met het prachtige behang van PIP studio. Lekker aanwezig en vol kleur. Het behang van PIP heb ik ook samen met Jill uitgekozen. Vooral de mooie bloemen en vogeltjes in een kooitje trokken meteen haar aandacht. Haar besluit was snel genomen: Deze wil ik mama. Ik kon mij hier helemaal in vinden. Welke prinses wordt hier nou niet blij van?!

DIY painting antieke kast

Via marktplaats wist ik een antieke kast op de kop te tikken. Van oude meubels word ik altijd heel blij. Ze hebben een eigen verhaal dat maakt het uniek en geeft sfeer aan een ruimte. De kuifkast heb ik wel voorzien van een passende matte kleur. Ik heb ooit weleens eerder kastje opgeknapt maar jeetje wat een werk. Maar het resultaat mag er zijn! Een pronkstuk in Jill’s kamer. Aan de zijkant van de kast heb ik van een ikea kruidenrek een boekenrekje gemaakt. Daaraan vast de Ikea opbergkist met een plankje erop zodat je meteen een bureautje hebt. Genoeg ruimte voor veel speelplezier en kan ook weer een hoop in worden opgeborgen.

Opbergen van speelgoed

Het opbergen van speelgoed vind ik nog lastig. Netjes opbergen dan. Wel zo prettig als alles overzichtelijk is opgeruimd en een eigen vaste plek heeft. In een aantal hippe speelgoedzakken heb ik de knuffels en Barbies gedaan. De prinsessenjurken en verkleedkleding hangen nu in een kastje zodat ze er zelf bij kan. Een oplossing voor het Playmobil ben ik nog aan het zoeken. Dus mocht je tips hebben, ik hoor ze graag. Nu verdwijnt er nog wel eens iets in de stofzuiger, wat een kleine frutsels allemaal.

Daarnaast heeft Jill nog een tipi tent om mee de kleine indiaan in uit te hangen maar tegelijkertijd ook een plekje om rustig een boekje te lezen, of om zich even af te zonderen. Kortom een overload aan speelvermaak maar ook genoeg rust door het gebruik van rustige kleuren. Scroll gerust verder voor meer inspiratie die ik vond op Pinterest.

Liefs, Michelle

Een tipi tent in pastel shop hier >>>

Een kledingrek voor verkleedkleding shop je hier >>>

Handige opbergzak van Be-Nized shop je hier >>>

Een nieuwe kinderkamer voor Jill

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com