Een kunstwerk aan de muur van je eigen kind

maandag, september 4, 2017
Hoe zorg je voor de huiselijke gezelligheid en de sfeerin huis? Dat is toch iets persoonlijks. Voor gastblogger Michelle zit dat in de kleine dingen, zoals een mooie foto. Nu zit het met haar gevoel voor sfeer en de stijl wel goed, alleen mistte zij nog die finishing touch.
Ons droompaleis

Onlangs zijn wij verhuisd naar ons droompaleis. Het heeft even mogen duren maar na ongeveer twee jaar druk in de weer geweest met ons nieuwe plekje, wonen wij er nu al drie heerlijke maanden. De afgelopen tijd heb ik heel veel inspiratie op gedaan via Pinterest en Facebook en heerlijk gestruind door diverse woonwinkels.

Genoeg mogelijkheden, maar eigenlijk zag ik de bomen door het bos niet meer. Industrieel, landelijk, Scandinavisch. Persoonlijk houd ik van een mix van meerdere stijlen en soms is het gewoon een gevoel. Want dat is toch wat je thuis is, een gevoel.

Huiselijke gezelligheid

Maar hoe zorg je als je dan een thuis hebt gecreëerd voor de huiselijke gezelligheid en de sfeer. Dat is toch iets persoonlijks. Voor mij zit dat in de kleine dingen zoals een mooie foto. Nu zat het met de sfeer en de stijl wel goed, alleen mistte ik nog die finishing touch.

Een kunstwerk aan de muur van je eigen kind

Via social media kwam ik bij een pagina terecht en ik was direct onder de indruk van de stijl: Fine art fotografie. Een kunstwerk aan de muur van je eigen kind. Wie wilt dat nou niet? Tijdens de fotosessie is het uitgangspunt een passende foto bij je interieur. De fotograaf kijkt tijdens het intakegesprek of de wensen en mogelijkheden haalbaar zijn. Dan pas maakt ze een afspraak voor een sessie. Dat leek mij wel wat en binnen no time stond er een fine art date.

Een feestje

En een paar weken na onze eerste meeting werd de shoot gepland. Ja, wij waren zo enthousiast dat wij er geen gras over lieten groeien. Wat een feestje voor onze prinses, Jill. En wat werd ze op haar gemak gesteld. Spelende wijs werden de foto’s geschoten. Op dezelfde dag kregen we nog een voorproefje. We waren sprakeloos.

Wow wat een plaatje

En ja, en dan moet je uiteindelijk een beslissing nemen welke foto gaat het worden. Tijdens het uitzoeken had de fotograaf nog een paar foto’s niet laten zien. En wat ik al eerder aangaf dat gevoel die ervoor zorgt dat je weet dat juist dat item of stuk in je huis thuis hoort. Dat hadden wij bij het zien van deze foto. Ik kreeg tranen in mijn ogen en even stopte ik met ademhalen, daarna kreeg ik kippenvel. Wow wat een plaatje, mijn man en ik keken elkaar dit is hem!

Kunstwerk aan de muur

Nu hangt de foto op een prachtige plek aan de muur. Een kunstwerk van je kind. Een echte eyecatcher. Met mijn dochtertje Jill heb ik afgesproken dat wanneer ze ooit het huis uitgaat, dat dit kunstwerk dan voor haar zal zijn. Want naast een kunstwerk aan de muur is het natuurlijk ook een blijvende herinnering.

Liefs Michelle

Een kunstwerk aan de muur van je eigen kind

 

Een kunstwerk aan de muur van je eigen kind door Michelle

www.childscloset.nl

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com