Winnaars shoptegoed Deal-75

zondag, november 20, 2016

Winnaars shoptegoed Deal-75

Deal-75 staat voor sportief, elegant en draagbaar voor iedere gelegenheid. Hierdoor is er genoeg ruimte om je outfit af te stemmen op wie jij bent. Door te werken met goed materiaal, zijn de items meer dan geschikt voor stevigere dames, want de stof vormt mooi mee.

Casual met sneakers maar ook prachtig met pumps. Geboren uit passie voor kleding, die de feelgood brengt om je mooi te voelen. Iets dat niet alleen het zelfvertrouwen doet groeien maar als het ook goed zit, alles net even makkelijker lijkt te gaan.

Deal-75 is niet alleen uniek in het aanbod voor fashionistas vanaf maat 122. De positieve vibe, verpakt in mooie items, loopt door in volwassen maten. Creativiteit in overvloed want naast items voor zelfverzekerde jonge meiden en de fashionable woman, zijn ook de coole dudes niet vergeten. Eenvoudige prints, soepele modellen, niet teveel opsmuk maar gewoon goed.

Aan ons de eer jullie kennis te laten maken met dit frisse label, door twee keer shoptegoed weg te mogen geven! Dat lees je goed, twee keer, dus vandaag ook twee winaars. Alyt van der Heide en Cindy van Echtelt, congrats met jullie shoptegoed. Sturen jullie een berichtje naar debbie@childscloset.nl voor woensdag 23 november aanstaande?

Niet gewonnen maar Deal-75 live zien? Dat kan! Je kunt nu kennis maken op de Margriet winterfair in de jaarbeurs Utrecht. En anders boek je een fashion party, hartstikke leuk samen met je vriendinnen en de kids. Meer info, meer mooie kleding? Klik dan even door via onderstaande link.

www.deal-75.com

Winnaars shoptegoed Deal-75

Winnaars shoptegoed Deal-75

2 Responses
 • Christine Smit
  november 23, 2016

  Op de actie zelf allemaal berichtjes en nu niets. Beetje raar hoor. Winnaars gefeliciteerd hoor!

  • Childscloset
   november 25, 2016

   Wat attent de winnaars te feliciteren en bedankt voor het volgen van ChildCloset Christine!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com