Winnaar NONO winactie

zondag, maart 26, 2017

Winnaar NONO winactie

Dat de NONO zomercollectie veelzijdig is en al net zo indrukwekkend, hoeven wij jullie niet meer te vertellen. Verdeeld in twee thema’s, waan je jezelf een weg door de Savanne. Op en top fashion in mini formaat, in een handomdraai comfortabel gekleed, in mooie kleertjes met Afrikaanse invloeden. Afrika ademt avontuur en NoNo ademt fashion. Daarbij staat NoNo voor meisjes, die weten wat ze willen en niet bang zijn de wereld te veroveren. Als dit geen krachtige match is?! Een match die deze hele collectie de boventoon voert. Enerzijds stoer en comfortabel, anderzijds zacht en lief. Maar beide thema’s uitgevoerd in de vele kleuren die Afrika rijk is.

Omdat deze week in het teken staat van de liefde, gaven wij, samen met NONO een outfit weg, uit de zomer 2017 collectie. Benieuwd of jij de happy winner bent? Lees dan nog een stukje verder.

Maartje Valkenburg, gefeliciteerd! Jij krijgt de NONO outfit opgestuurd.  Stuur je een berichtje voor vrijdag 31 maart aanstaande naar Debbie@childscloset.nl?

Meer NONO fashion inspiratie zien? Klik hier >>>

Winnaar NONO winactie

Winnaar NONO winactie

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com