De winnaar van de Room Seven outfit is bekend

zondag, november 27, 2016

De winnaar van de Room Seven outfit is bekend

Room Seven, origineel, authentiek en herkenbaar als het gaat om kinderkleding. Uitgevoerd in kleurrijke prints en prachtige details heeft Room Seven een klassieke kleurrijke eigentijdse stijl. Contrasterende stiksels zetten trendy en op een girlyish way, ieder meisje in een vrolijk daglicht. Als dat niet vraagt om een plekje in de ChildsCloset! Hoog tijd om onze liefde met jullie te delen! Hoe? Met de eer een prachtige outfit weg te mogen geven. Goed nieuws,  de winnaar van de Room Seven outfit is bekend. Nieuwsgierig of jij gewonnen hebt? Lees snel verder.

De items van dit blije label geven een zonnestraal aan iedere dag, of het nu een rok, jurk of één van die toffe knitted vesten is. Wij dragen Room Seven op handen. Niet alleen bij ons. De collectie kinderkleding staat naast de lifestyle items bij menigeen hoog in het vaandel.

Door het combineren van romantische patronen en stoere applicaties, zorgt Room Seven al heel wat jaren voor een hoogwaardige unieke uitstraling. De romantiek van dit label wordt extra benadrukt in de kleurrijke collectie, door de klassieke Franse twist. En wat houden wij hier van!

Petra de Mooij, gefeliciteerd. Jij hebt de Room Seven outfit gewonnen. Stuur je een berichtje voor woensdag 30 november naar Debbie@childscloset.nl? Dan zorgen wij ervoor dat de outfit snel naar je toe gestuurd kan worden.

Dit keer niet gewonnen? Woensdag 30 november aanstaande, mogen wij weer iets moois weggeven, dus hou de site of Facebook in de gaten. Helemaal met de dure december maand voor de deur, is het een prettige bijkomstigheid kans te maken op super leuke prijzen.

Meer zien van het kleurrijke, vrolijke Room Seven? De Room Seven is te bekijken en te bestellen via www.roomseven.com

De winnaar van de Room Seven outfit is bekend

De winnaar van de Room Seven outfit is bekend

 

 

1 Response
  • Cinthia Reuzel
    november 30, 2016

    Congrats

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com