De week van ChildsCloset

zondag, juli 3, 2016

Hoewel het einde van het schooljaar nadert en je daar toch langzamerhand naar toe leeft, draait het werk nog op volle toeren. Klinkt, jullie vast niet onbekend, alle ballen in de lucht houden. Het nieuwe seizoen staat voor de deur, ook al hangen de meeste zomer items nog ongedragen in de kast. Hier zitten wij al met onze neus in de herfst winter leveringen. Ondanks ik smacht naar temperaturen boven de 25 graden, is deze periode een hele leuke! Verse plannen, nieuwe samenwerkingen die worden aangegaan en de AW16 shoots voor de blog staan weer ingepland. Zin in! Ben nog op zoek naar modellen, dus….

Hoe een week van ChildsCloset eruit ziet? Zo was blogger Inge eerder aanwezig bij de launch van Crush Denim, een nieuw label on the block, en ik behind the scenes bij de shoot van Kidz-Art. Maandag in Lijnden bij een spetterende show van Gabbiano, in hun stoere showroom, waar wij jullie live van hebben kunnen laten meegenieten. Voor dinsdag was ik uitgenodigd voor een speeddate event.

Bij Gabbiano denim

De week van ChildsCloset

Een event met korte meet ups tussen labels en bloggers, met als doel een match en als brand representative een samenwerking aan te gaan. Ondanks wat twijfels, onzekerheden en een stapel aanvragen inclusief een overvolle mailbox, won mijn nieuwsgierigheid het. Want alhoewel ik met een aantal aanwezigen nauw en fijn samenwerk, sommige gezichten had ik nog niet eerder gezien. Hoe dichterbij het event kwam, des te enthousiaster ik werd. Best een challenge kan ik je vertellen, in nog geen 7 minuten jouw blog en statement presenteren en er ondertussen achter komen waar het betreffende merk naar op zoek is.

Speeddaten 

De week van ChildsCloset

Ga er zelf maar eens aan staan, als je zou moeten kiezen tussen merken als B.Nosy, NoNo, Kidz-Art, nOeser en Le Chic. Zeer zeker niet de kleinsten in kindermode land en daar dan een top drie van samenstellen, best pittig. Maar toch… Ondanks dat er zeker meerdere matches waren, had ik stilletjes mijn voorkeur.

Het lijkt haast een geboortebericht, maar enorm trots en vereerd voel ik mij dan ook dat ChildsCloset het komende seizoen brandrep is van Le Chic! Le Chic blogs worden altijd goed bekeken en gelezen op ChildsCloset, dus wat dat betreft is het een dubbele match.

Baby Jolie in Le Chic

De week van ChildsCloset

Dan wil ik nog even iets rechtzetten. In een eerdere blog over Crush Denim is er een foutje ingeslopen. Kan gebeuren en is dan ook right away weer aangepast. Mocht er toch verwarring zijn veroorzaakt. Crush Denim staat los van Be a Diva. De enige overeenkomst is dat zij bij hetzelfde agentschap zitten. Onze excuses voor deze eventuele verwarring! Speaking about Be a Diva…

Mijn eigen veel te snel groot wordende diva had afgelopen vrijdag haar schoolfeest. In stijl en met een traantje rollend over mijn wangen, ging Jordan in haar Be a Diva jurk naar het feest. Hier alvast een plaatje van een trotse mama. Een uitgebreid review bewaar ik voor aankomende week.

Jordan tijdens haar schoolfeest

De week van ChildsCloset

Nu op naar Finding Dory! Mooie zondag allemaal!

Liefs, Debbie

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com