In de spotlight Corine shopadvisor bij Tom-Du

woensdag, mei 16, 2018
 
Vandaag vragen wij het hemd van het lijf bij Corine, shopadvisor bij Tom-Du.

Wie ben je, wat is jouw passie en wat zijn je dagelijkse bezigheden?

Mijn naam is Corine Wilmink ik woon in ‘s-Hertogenbosch en ben een echt fashionmeisje. Ooit begonnen als vakantie en weekendhulp op de kinderafdeling bij WE. Daarna een aantal jaren in- en verkoop gedaan voor een exclusieve damesmodezaak. Toen ik 22 was werd ik filiaalleidster bij Superstar en na een paar jaar regiomanager. Uiteindelijk ben ik fulltime moeder geworden van 2 geweldige kinderen en werd gevraagd op een Tom-Du party, ik was meteen verkocht wat een leuke collectie. Inmiddels ben al bijna 20 jaar shopadviser bij Tom-Du en regioconsulente van Tom-Du kinderkleding. Naast het geven van kinderkleding party’s help ik graag nieuwe collega’s op weg.

 

Waarvoor staat Tom-Du voor?

Tom-Du kinderkleding staat voor draagbare met liefde gemaakte kleding. Kinderen moeten zichzelf herkennen in ons merk, het is kleurrijk, heel draagbaar en we gebruiken mooie materialen. We hebben onze eigen fabriek in Turkije en hierdoor meer controle op de productie en kwaliteit.

In welk opzicht herken jij jezelf in het merk?

Niets is zo leuk als het werken met ons concept. Wij komen met de collectie bij mensen thuis en ik mag dan in hun eigen omgeving de collectie laten zien en de moeders op de hoogte brengen van alle laatste modetrends. Zijn er kinderen bij dan maak je mij pas echt gelukkig. De onbevangenheid van kinderen en hun reacties op de kleding zowel positief als negatief dat vind ik geweldig.

Mijn beste eigenschap is verbinden, dit werkt met ons concept natuurlijk erg goed. De meeste dames zie ik elk jaar terug als gastvrouw of als klant en de kinderen zie je groter worden. Als je ze dan later als pubers tegenkomt in de stad en ze je vragen: Corine is dit een leuke outfit? Dan heb je het goed gedaan.

 

Mijn beste eigenschap is verbinden, dit werkt met ons concept natuurlijk erg goed

Waar zie je dit in terug?

Tom-Du kinderkleding is een echt familiebedrijf en de dames op ons hoofdkantoor werken er allemaal net als ik, al een hele tijd. Nieuwe shopadvisors ervaren Tom-Du als een warme deken, iedereen is welkom bij ons en de meeste blijven jaren met plezier hangen. Door de jaren heen zijn er ook warme vriendschappen ontstaan.

Hoe omschrijf jij je eigen fashion feel en style?

Ik ben geen doorsnee typetje, volg graag de modetrends en draag graag mooie rijke stoffen. Persoonlijk ben ik dol op winterkleding, mooie warme kleuren, bontjes, leer noem maar op. Natuurlijk draag ik tijdens het geven van de party’s kleurrijke kleding en volgens de laatste trends. Hip met een knipoog. Sta ik op een beurs of ga ik een avond stappen, eten of naar het theater, dan draag ik bijna altijd zwart. De trends van deze zomer spreken mij wel erg aan, leuke printen, flairpijpen, de rokjes, alles kan.

Wat is je favoriete item ever?

Dat zijn er twee. Een zomer én een winter favoriet. In de zomer draag ik het liefst mijn korte spijkerbroekje. Lekker makkelijk te combineren en handig in de vakantiekoffer. In de koude periode van het jaar mijn wijde leren zwarte rokje, ook weer makkelijk te combineren.

Ik ben geen doorsnee typetje

Wat geeft jou een fashion boost?

Via de modevakbladen en de nieuwsbrief van Bengels. Daarnaast zie je veel op modebeurzen, op Facebook en Instagram. Maar de meeste inspiratie doe ik gewoon op straat op. Niets leuker dan rond kijken als je op een terras zit of door het centrum van ‘s-Hertogenbosch loopt.

Wat mag niet ontbreken in een goede kidscollectie?

Vooropgesteld dat kinderkleding vooral draagbaar moet zijn. Kinderen blijven kinderen en moeten kunnen spelen en bewegen in kleding. Ook moet het duurzaam zijn. Onze kleding wordt vaak doorgegeven aan broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes. Iets anders wat niet mag ontbreken is kleur. Kinderkleding mag kleurrijk en vrolijk zijn. De trend van de volwassen look naar kinderen vertalen vind ik minder belangrijk. Wel de trends volgen maar voorop moet het Tom-Du gevoel staan.

Wat is voor jou de fashion no go?

Een echt mode misser is de beige tregging. Soms zie je dames lopen en dan lijkt het of het benen zijn en ze vergeten zijn iets aan te trekken. Ook een trainingsbroek voor dames vind ik niet mooi, ja mooi tijdens het sporten.

Heb jij een passie voor kinderkleding, wil jij zelf bepalen wanneer je werkt en weet je van aanpakken? Word dan shopadvisor bij Tom-Du !

Tom-Du verkoopt haar kleding exclusief via kledingparty’s, waarbij jij als Tom-Du shopadvisor bij een gastvrouw de kleding presenteert. Jij adviseert de klanten, zorgt voor een gezellige sfeer en helpt ze in het koopproces. Je bent het aanspreekpunt voor en naar de klanten.

www.tom-du.nl 

shopadvisor bij Tom-Du

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com