Let’s meet Leukvoordeheb.com

donderdag, mei 19, 2016

Let’s meet Leukvoordeheb.com

Regelmatig de pech dat een item die je op het oog hebt al uitverkocht is, of je net mis grijpt qua maat? Dan is, hoe heerlijk for real shoppen is, het fijn dat je online op zoek kunt gaan, naar dat item, die eerder aan je neus voorbij ging.

Easy does it. Kids liggen op bed, avondpak aan en klikken maar. Geen gedoe met kledinghangertjes vol in je handen, maar een fijn overzicht in je winkelmandje aan het einde van de rit. Je gaat nog eens extra sceptisch langs de plaatjes van de gekozen goedjes en dan is het een kwestie van betalen en wachten tot de deurbel gaat.

Zo trok pas geleden deze webshop mijn aandacht. Let’s meet Leukvoordeheb.com, een kleurrijke online kids fashion store, die met recht van alle markten thuis is. Niet alleen kun je hier voor alle leeftijden een leuke outfit scoren, de merken die ik hier tegenkom zijn best uiteenlopend. Van Le Big tot Barbara Farber en van Cakewalk tot Rumbl en Vingino. Voor iedere portemonnee is er een goede garderobe samen te stellen. De eigen foto’s op de website, geven meteen een leuk en realistisch beeld hoe de kleding aan staat.

Nog een leuke bijkomstigheid, boven de twintig euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Iets wat bij mij het doorklikken naar het mandje nog makkelijker maakt. En niet alleen bij mij! Deze online kidsstore werkt inmiddels met een team van drie man sterk, om de kleding zo mooi mogelijk te presenteren en dagelijks alle orders te versturen.

Let’s meet Leukvoordeheb.com

Aankomend seizoen worden Hummel en Hust & Claire toegevoegd aan de line up van labels. Hummel, heb ik een aantal maanden geleden mogen bekijken. Absoluut geen onverstandige keuze deze toe te voegen, oldskool is ook komend seizoen de trend.

Hust & Claire is een van de pareltjes uit Scandinavië, die je het best kunt omschrijven als een label die de combinatie krachtig, stoer en monochroom met kleur en vrolijkheid in een geweldige collectie heeft verwerkt.

Meer dan het klikken waard dus, Leukvoordeheb. Van baby tot tiener, van slippers tot tassen en last but not least dameskleding, komen op je scherm voorbij. Bovendien zijn de items nu voor mooie sale prijzen verkrijgbaar.

Leukvoordeheb.com >>>

Let's meet Leukvoordeheb

Advertorial

 

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com