Een persoonlijk blogje

vrijdag, april 15, 2016

Wat een heerlijke hectische maanden zijn dit geweest. De voorjaars en zomer collecties zijn allemaal uitgeleverd en de favorieten zijn in mix & match combinaties, bij de kindjes aan, vastgelegd door de fotograaf. Best een dingetje want ga er zelf maar eens staan. Ik doe het al die kindjes in ieder geval niet na. Maar toch, het blijft een feestje om te zien, hoe gemakkelijk een kind zich uitleeft voor een camera en het plezier dat ze hebben. Natuurlijk, ze willen niet altijd aan wat er voor ze klaar hangt. Uiteraard zijn dat meestal de meisjes en vinden de jongens het allemaal wel prima, dat zit er al jong in. En hoe goed alles van te voren is voorbereid, negen van de tien keer is het een gezellige chaos en één van de leukste dingen om te doen. Maar er gebeurt uiteraard meer, zo achter de schermen. Niet alleen komen er de komende maanden een aantal ontzettend leuke rubrieken bij, ook wordt “Een kijkje in de ChildsCloset van” weer van de plank gehaald. Even gluren in andermans kledingkast blijft toch wel héél erg leuk. Mocht jij het zelf leuk vinden om ons een kijkje te gunnen in de ChildsCloset van jouw kind, stuur mij dan gerust een berichtje.

Een persoonlijk blogje

ChildsCloset groeit, niet alleen in volgers op de site maar ook qua verzoeken en aanvragen, van alle leuke (online) winkels en labels die ons landje rijk is. Een héél goed teken dus! En daar ben ik best trots op. Sinds januari dit jaar is ChildsCloset ook nog eens brand rep van Red-Rag boys & girls en zie je dit stoere kinderschoenen merk, regelmatig in outfits voorbij komen. Leuke dingen dus allemaal! Maar hoe graag ik alles zelf wil blijven doen, 7 dagen zijn er net te weinig in één week. Vanaf januari worden de foto’s niet meer door mijzelf gemaakt maar door een fotograaf die de kids niet alleen mooi vastlegt op de foto maar ze lekker gek hun eigen ding laat doen. Zoals ik al zei, een feestje. En een feestje vier je niet alleen, toch? Vanaf deze maand gaan fashion moms Kimberley en Melissa dan ook hun inspiratie met jullie delen, samen met Inge, allrounder in de kids fashion. Maar er is nog meer. Het leek mij leuk jullie ook een kijkje achter de schermen te geven, bij de labels en winkels waar ik mee samenwerk. Want wie is nu eigenlijk de founder van Bomba? Hoe heet die enthousiaste mevrouw in de winkel bij Kixx? Waar haalt nOeser de inspiratie vandaan? Je leest het binnenkort allemaal! Leuk, leuk, en nog eens leuk dus!

Een persoonlijk blogje

Kids fashion leeft in ons land, want wat een keus is er inmiddels aan meisjes- maar ook zeker aan jongenskleding, om nog niet eens te spreken over al die veel te leuke winkels, waar dit allemaal verkrijgbaar is. Tijden veranderen en online shoppen is booming maar toch, ‘echt’ winkelen zit in mijn DNA, dat verveelt nooit. Daarom leek het mij zo een leuk idee, om iedere maand een kindermode winkel in de spotlight te zetten. Een willekeurige kledingwinkel, op mijn geliefde gebied, die een plaatsje krijgt in onze fashion shopping guide. Hello Kids uit Papendrecht was hier de kick off van maar je begrijpt, er volgen er nog véél meer! Ken jij, of heb jij nou ook zo een leuk adresje, dat iedereen gewoon moet weten, twijfel dan niet en stuur een berichtje naar debbie@childscloset.nl

Op naar een prachtige zomer, nog véél meer kids fashion inspiratie, giveaways en fun!

Liefs, Debbie

Een persoonlijk blogje

 

2 Responses
 • Marguerita
  april 15, 2016

  Wat leuk dat je zo aan het groeien bent! Ben benieuwd naar de nieuwe rubrieken, klinkt leuk

  • Childscloset
   april 15, 2016

   Jij bedankt voor het blijven volgen Marguerita!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com