Shoe candy Maruti zomer 2017

zaterdag, juni 3, 2017

Dat het Nederlandse schoenenmerk Maruti hoge ogen gooit vanaf de start kunnen wij alleen maar beamen. Tijd om jullie de collectie van zomer 2017 te laten zien.

De klassieke pony hairon gimlet is dan ook een key piece die iedere vrouw in haar womenscloset hoort te hebben. Niet alleen de looks maken je outfit helemaal af, dit schoentje heeft een feelgood waar je u tegen zegt.

Shoe candy Maruti zomer 2017

De natuurlijke materialen en de subtiele maar uitgesproken Maruti prints zorgen samen met de trendy silhouetten, voor een sterke collectie voor de modebewuste vrouw.

Om het comfortabele gevoel nog eens even extra te benadrukken is er dit seizoen een paar toegevoegd gemaakt van bewerkt suède dat aanvoelt als pantoffeltjes. Want schoenen zijn er toch voor het lopen makkelijker te maken en je looks leuker?! Loafer, laars, clog, wedge of sneaker, de trends worden collectie na collectie feilloos aangevoeld en opgepikt. Of zal ik zeggen gezet? Want dat Maruti trend makend is, is een feit.

Shoe candy Maruti zomer 2017

En je weet wat ze zeggen, een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben, en laten wij nou vinden dat je daar niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Zo heeft Maruti ook een collectie voor de kleine dametjes onder ons. Ook deze schoenen zijn met leer gevoerd, dus dat betekend een goede pasvorm. Een goede pasvorm van schoenen is namelijk erg belangrijk. En zeker bij groeiende kindervoetjes, want in de groei moeten de voeten vooral ondersteund en niet verpest worden.

Een goede aanwinst dus deze zomer voor groot en klein. De schoenen van Maruti zijn namelijk al verkrijgbaar vanaf maat 24. Zo kun je samen met je petit madame, je opwachting maken in de schoenen van Maruti Footwear. Seizoen na seizoen, of het nou onder een strak pak of damaged jeans short is, Maruti maakt je outfit af. Ons advies is dan ook duidelijk: Life is short, buy the shoes!

En dat doe je hier >>>

Shoe candy Maruti zomer 2017 Shoe candy Maruti zomer 2017

Shoe candy Maruti zomer 2017

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com