Review Kidz-Art zomer 2017

dinsdag, mei 16, 2017
Eindelijk buitenspeel-weer en temperaturen voor blote benen! Jolie is door het dolle heen, want en op haar skeelers en ein-de-lijk haar nieuwe Kidz-Art set aan. 

Review Kidz-Art zomer 2017

 En dat maakt dat Jolie skate helemaal in stijl. Deze week in een fris roze outfit van Kidz-Art. Want dat kleur nooit verveeld, laat Kidz-Art bij deze  knappe set maar weer eens zien. Kleuren all over en ook de combinaties daarvan zijn niet mis. Want ja, roze kan gewoon in combinatie met oranje en blauw! Watch and learn. 

Jolie draagt een heerlijk comfortabele short in felroze. Het shortje is stylish afgewerkt met een bies en om de short een niet alledaags tintje te geven zitten er ook toffe neon-spots all over! De sierband in de boord zorgt ervoor dat de short op zijn plaats blijft en dat is wel handig bij een rondje skaten. Maar bij erg smalle meisjes is dat niet genoeg en heeft de short ook verstelbare elastiek in de tailleband. Heb je er volgend jaar ook nog plezier van. Roze niet jou kleur? Ook in army groen is de katoenen short met steekzakken verkrijgbaar.  

Review Kidz-Art zomer 2017

Op het shortje een gelijkkleurig neon pink singlet van weer een o zo comfortabele stof. Lekker zacht, wie houdt er niet van?! En ook de print is helemaal relaxed, want het gebaar wat dit handje maakt, betekent niets meer dan victory en vriendschap. En die heeft Jolie al heel lang geleden gesloten met dit toffe merk. Het hippie vredesteken maakt de top helemaal af. 

Het neon oranje vestje is voor nu zeker een musthave, want een koutje is zo gevat. De fris-oranje kleur zorgt voor een stralende lach op Jolie’s gezicht. De afwerkingen van het vestje zorgen dan weer voor een lach op ons gezicht. Met een onderlaag van oranje jersey, met een gaas stof er overheen. Dit samen met de mooie kleuren en trendy knopen, maken dit vestje namelijk helemaal af! Een paar sokken voor de voorjaarsdagen en Jolie skate er met een gerust modehartje op los!

Voor verkoopadressen ga naar Kidz-Art.nl >>>

Review Kidz-Art zomer 2017

 

Review Kidz-Art zomer 2017 door Inge

2 Responses
  • Diana
    mei 16, 2017

    Leuk joh, kidz art. Altijd herkenbaar en word er zo blij van.

  • Janine
    mei 16, 2017

    Staat haar weer super

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *