Even voorstellen…

vrijdag, maart 17, 2017

Even voorstellen…

Mijn naam is Michelle Eversen, zesendertig lentes jong en getrouwd met mijn liefde Melvin. Ik ben de trotse moeder van een dochter, Jill van bijna vijf. En dan hebben wij Chiko nog, ons hondje, als vierde gezinslid.

Even voorstellen...

Dit is mijn eerste blog voor ChildsCloset. De komende tijd neem ik je mee in wat mij bezighoudt op het gebied van kindermode en de bouw van ons droomhuis en de inrichting hiervan.

Ons droomhuis

Ons leven staat al een tijdje in het teken van het toekomstige huis. Ongeveer 1,5 jaar geleden zijn wij begonnen met het realiseren van ons droomhuis. Daar komt veel bij kijken zoals het ontwerp, het uitzoeken van bakstenen, de aanbesteding en nog heel veel andere zaken. Een leuk en bijzonder traject, met name de inrichting en ik neem jullie dan ook graag mee tijdens mijn zoektocht naar leuke geschikte items.

Juiste items

Omdat we over 2 maanden de sleutel van de woning krijgen ben ik helemaal losgegaan om de juiste items voor de kinderkamer van Jill te vinden.

Via Pinterest heb ik al heel wat ideeën op gedaan. Best lastig voor een meisje van bijna vijf jaar. Niet te kinderachtig, of te felle kleuren. Zodra ik aan Jill vraag; “Wat vind je leuk voor in je kamer?’ Dan begint ze meteen over Tinkerbell en…”ooh ja, een hele grote spiegel want dan kan ik dansen.”

Even voorstellen...

Mijn idee is dan ook om de basis neutraal te houden en de accessoires met pasteltinten op te leuken. Zelf vind ik het thema Bambi maar ook unicorns erg leuk. De items van Koeka blijf ik erg mooi en fijn vinden. Het bedsprei van Koeka in een pasteltint staat nog met stip bovenaan mijn verlanglijst.

En hoe leuk is het prinsessen dekbedovertrek set van Snurk?!

Even voorstellen...

Oud en Authentiek

Ook wil ik wat oude en authentieke items toevoegen. Het afgelopen weekend heb ik een ontzettend gave antieke meidenkast gekocht. De kast was ooit donkerbruin maar is al voorzien van een lichte kleur. Mijn handen jeuken om de kast van een mooie groene/ blauwe pasteltint te voorzien.

Wanneer de kast straks klaar is en de nieuwe kamer is ingericht dan deel ik die uiteraard. Net als de inhoud en aankopen voor Jill’s ChildsCloset!

Michelle

 

 

 

 

4 Responses
 • Bernadine
  maart 17, 2017

  Succes. Erg leuk.

 • Brigitte
  maart 18, 2017

  Leuk mies.
  Ik ga je volgen
  Xxx

 • karin
  maart 18, 2017

  Wat leuk michelle!!
  Ik ga je volgen! Succes

 • Rosalie
  maart 18, 2017

  Leuke blog Michelle! Gaaf dekbedovertrek 💕

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *