Street Called Madison winter 2017 staat als een huis

donderdag, augustus 31, 2017
Wat ons betreft helemaal in ons straatje. Street Called Madison staat als een huis, mede door de inbreng van de SCM dragers. Want weet je dat al deze tofheid op een stokje komt van de doelgroep zelf?! Wij kunnen dan ook beamen dat Street Called Madison winter 2017 staat als een huis.
Luna Hill en Charlie Ray

Hoe vaak zie je dat, dat een wintercollectie ontworpen wordt door de tieners zelf? De collectie van de stoere tieners Luna Hill en Charlie Ray is dan ook een groot succes. Urban streetwise met een vleugje college, verwerkt in stoere ontwerpen. Op het lijf geschreven bij toffe jongens en zelfverzekerde meisjes van de wereld.


Girls-collectie

Urban en streetwise… Deze winter wordt jouw hart gegarandeerd in deze straat gestolen. Fake leather items om je look extra kracht bij te zetten. In sterk zwart maar ook in trendkleur okergeel. Kies voor een pittig jurkje of een classy maar on route plissé model. Combineer met één van de toffe sweaters voor een no nonsense look.

Deze winter is de flair jeans ook hot bij de Street Called Madison meiden en wij geven ze geen ongelijk! Helemaal on track door deze te combineren met all time favorite, de maritiem top, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Of ga mee in de military style, de knopen en borduursels zorgen hier juist weer voor een extra stoer effect.

Street Called Madison winter 2017

Boys-collectie

Voor de boys eveneens een stoere collectie maar met een ietwat klassieke inslag. Een damaged jeans krijgt de goede balans door deze te combineren met bijvoorbeeld het effen blauwe Charlie Ray shirt en de reversible bomber. Opvallend is het gebruik van legergroen, tabak-bruin en okergeel in combinatie met het donkerblauw. Mijn persoonlijke favoriet is de zwarte oldskool jogger, die je samen met één van de sweaters helemaal in stijl presenteerd.

Street Called Madison winter 2017

Juist dat maakt Street Called Madison zo sterk als label. Het contrast tussen de diverse modestromingen, samengevoegd in één collectie. Net als de jeugd zelf, want iedereen is uniek. Combineren kan dan ook naar hartenlust zodat jij zelf jouw eigen statement maakt.

Street Called Madison winter 2017

Street Called Madison is verkrijgbaar voor meiden in maat 116-188 en voor jongens in maat 116-188. Street Called Madison winter 2017 is onder andere verkrijgbaar bij Olliewood >>>

Street Called Madison winter 2017   Street Called Madison winter 2017   Street Called Madison winter 2017 

 

Street Called Madison winter 2017

1 Response
  • Janneke Roos
    september 8, 2017

    Nog niet eerder van dit merk gehoord maar de interesse is gewekt, dit vraagt naar meer. Zojuist dan ook met mijn dochter Myrthe afgesproken morgen naar een verkooppunt af te reizen. Wordt vervolgd hoor!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com