Verliefd op de basics van Penn&Ink

vrijdag, december 22, 2017

Penn&Ink N.Y. is volgens mij nog niet onder alle fashionistas heel erg bekend of populair. Ik hoor en zie er ook weinig over in fashionblogs, maar ik ben er weg van! Het bestaat al een hele tijd, maar wordt bij mij steeds steeds populairder. Ik ben in ieder geval verliefd op de basics van Penn&Ink.

Waarom verliefd op de basics van Penn&Ink

In de jaren 60 wordt Penn&Ink in New York al opgericht door Maureen J. Penn en zakenman Stanley Ink. Zij halen hun inspiratie uit herinneringen uit hun jeugd. Hun ouders die thuis kwamen en hun pak uit deden en die verruilde voor comfortabele kleding. Deze inspiratie is de basis van hun collecties. Hun kleding moet vooral ‘comfortabele, stretch, easy and flexible’ zijn.

In die jaren 60 tijd heeft het merk weinig succes al bestaat het dan nog maar kort. Pas velen jaren later wordt het kleidingmerk opnieuw geïntroduceerd door een ander jong duo. Ze hebben inmiddels een kledinglijn, brillenlijn én een kinderkledinglijn.

Verliefd op de basics van Penn&Ink

Collectie Penn&Ink

Ik vind hun collectie niet heel spannend en verandert niet heel erg, maar dat vind ik totaal niet erg. Ze hebben voornamelijk veel basics die ze iedere keer een andere twist of kleur geven. Het meest populair in hun collectie zijn de items van travel stof. Dit is een heerlijke lichte stof met veel stretch. Dit maakt de kleding erg comfortabel. Hun broeken kan je vaak op verschillende manieren dragen, heerlijk comfortabel met een sweater en een paar sneakers of met een pump naar kantoor.  Draag er een bijpassende blazer van travel op en je hebt een mooi kostuum. Dit geldt eigenlijk ook voor de rokken, jurken en leggings. Ze zijn toe te passen in iedere gewenste stijl.

Verliefd op de basics van Penn&Ink

En de collectie voor kinderen is vrijwel gelijk aan die van volwassenen, je kan dus ook lekker twinnen met je dochter.

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com