B.Nosy Pre-Spring 2019

donderdag, december 20, 2018

De Nederlandse winters kunnen erg wisselvallig zijn. De ene week is het vriezend koud met een mooie zon maar een week later zou het zo weer herfst kunnen zijn. Daar moet de ChildsCloset van je mode meisje wel op aangepast zijn. B.Nosy pre-spring 2019 is hier het fashion antwoord op.

B.Nosy Pre-Spring 2019

Voor de meiden dit seizoen (weer) een heerlijk uitgebreide collectie. Wat je smaak ook is, er is altijd wel iets wat je modemeisje leuk vindt. Niet alleen de verschillende prints en kleuren, stoffen en ontwerpen zorgen voor grote ogen. Als je ziet hoe je dit alles mixt en matcht, wordt jullie glimlach alleen maar breder. Alles ingesteld op het wissel vallende Nederlandse weer. Zo draag je dat favoriete jurkje nu al met een van die toffe jasjes en zodra het weer het toelaat, wissel je deze om met het toffe mouwloze spijkerjasje.

We noemden het al. B.Nosy SS 2019 staat voor prints en ontwerpen in overvloed. U roept, B.Nosy maakt. En hoe! Fluor geel in de mix met zwart en wit is helemaal in ons ChildsCloset straatje. Met als kers op de taart ook nog een aantal imitatie leren items, dan heb je ons helemaal ingepakt.

B.Nosy pre spring 2019

B.Nosy boys

De  B.Nosy jongenscollectie doet zeker niet onder voor de meiden. Want voor de jongens staat er dit seizoen ook weer een sterke collectie op je te wachten. Sportief ogende items, met kracht bijgezet door ook weer, die toffe contrasten in kleur. Hoe divers wil je het hebben? Alles verwerkt op goed vallende t-shirts, loose fit sweaters, die je of course, draagt op één van die toffe broekjes. T-shirtje nog aan de koude kant? Komt goed uit! Dan draagt jou B.Nosy jongen er een stoer jasje overheen.

De eerste levering uit de nieuwe B.Nosy collectie is nu verkrijgbaar in de winkel. Laten we deze vooral niet vergeten! Klaar voor het lookbook van B.Nosy pre Summer 2019?

www.b-nosy.com

B.Nosy pre Spring 2019

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com