De trends op zonnebrillen gebied

zaterdag, juni 10, 2017
Iedereen die mij kent weet dat ik hou van mode en ook aardig wat kleding en schoenen heb. En ook binnen bepaalde kleding categorieën wil ik graag dingen in meerdere kleuren en designs hebben. Zo heb ik niet één paar sneakers, maar een stuk of tien. Beetje overdreven ik weet het, maar ik word er zo blij van.

Zo heb ik dat ook met zonnebrillen. Een iets minder hoog aantal, maar ik moet wel wat te kiezen hebben en bij elke outfit moet ik een passende hebben. Daarnaast vervang ik zonnebrillen ook niet regelmatig en vind ik wel dat je er langere tijd mee moet kunnen doen. Je betaalt namelijk aardig wat voor een goede zonnebril. Ik neem jullie mee in de vier zonnebrillen stijlen die altijd kunnen, niet snel uit de mode raken en ook nog wel betaalbaar zijn.

De pilotenbril

Wie heeft hem niet of in ieder geval gehad? De pilotenbril van is niet uit de collectie van zonnebrillen weg te denken. Hij zit al heel lang in het assortiment. Je hebt hem in verschillende kleuren en ook nog met verschillende glazen. Erg populair hier zijn de spiegelglazen. Populairste merk hierin is natuurlijk Rayban, maar je kan ze ook krijgen voor een langere prijs. Dit is alleen geen merkbril.

De trends op zonnebrillen gebied

Zonnebril met ronde glazen

De afgelopen ¾ jaar niet meer uit de collecties weg te denken: de zonnebril met ronde glazen. Deze past heel mooi bij de hippiestijl die de laatste tijd ook weer erg populair is. Ik kan me voorstellen dat je er goed over na moet denken voordat je een bril met ronde glazen aanschaft, want je maakt er wel echt een statement mee. Ook de bril met ronde glazen is in verschillende modellen verkrijgbaar, waarbij deze iets subtielere variant van Persol een mooi voorbeeld is. Hij kijkt heel rustig en het voelt niet of je een zonnebril op hebt. De grijze kleur maakt hem ook weer nét iets unieker dan de meeste zonnebrillen.

De trends op zonnebrillen gebied

De zonnebril die iedereen kan hebben

Er bestaan heel veel soorten zonnebrillen. Van heel opvallend tot heel gewoon. Voor een zonnebril geldt ook, je moet kopen wat bij je past. Ik vind hele opvallende en grote zonnebrillen niet bij mij passen, dus ga altijd voor een wat kleinere maat en voor een bruine kleur. Ik ben voor deze zonnebril van Ralph Lauren gevallen. Heb hem al 10 jaar, de pootjes zien er niet erg mooi meer uit, maar wat zit hij lekker en wat kijkt hij rustig. Ralph Lauren heeft ook niet hele dure brillen wat ook weer een mooie bijkomstigheid is.

De trends op zonnebrillen gebied

Zwarte zonnebrillen

Toen ik twee weken geleden op weg naar huis was van vakantie had ik twee uur vertraging. Erg vervelend, dus wat ga je doen? Shoppen natuurlijk. Een zwarte zonnebril maakt mij vaak hard, dus die heb ik nog niet aangeschaft, maar in de tax free shop moest ik toch eentje passen die mijn aandacht trok. Een mooie fijne zonnebril van Vogue. Ook deze kijkt heel rustig, is licht en de prijs valt ook mee.

Op zoek naar een mooie zonnebril? Kijk dan eens hier >>> Zij hebben een heel groot aanbod.

De trends op zonnebrillen gebied

 

De trends op zonnebrillen gebied door Nicolien

Bron: sincerelyjules.com

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com