Dit klassieke bovenstuk is onmisbaar

zaterdag, juni 17, 2017
Een musthave, de lichtblauwe blouse. Waarom? Omdat deze alleskunner het nooit verkeerd kan doen.

Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende modellen en fits, is dit klassieke bovenstuk onmisbaar dit voorjaar maar ook deze zomer. Niet alleen is de zachte kleur prettig om te zien, het zal je verbazen welke kanten je qua stijl en uitstraling je met deze musthave op kunt gaan.

Off shoulder

Yes, het mooie weer staat nu toch echt voor de deur en het aftellen naar de zomervakantie is begonnen. Voor ons het moment aandacht aan deze variant te geven. Een item die eerverleden jaar al begon aan een comeback, maar waar we deze zomer niet meer omheen kunnen. De off-shoulder trend is terug, en hoe.

Deze top is wat ons betreft perfect voor iedere maat en modestijl. Hoe je deze top combineert is dan ook helemaal aan jou maar uiteraard helpen wij je graag op weg. Gemakkelijk te combineren in allerlei situaties, met een short aan naar het strand, maar ook op kantoor draag je deze trend klassiek met een mooie hak en zomerse wijde pantalon. Met een jeans en leuke espadrilles aan, is een andere nonchalante optie.

Ruffles

Deze modetrend is je vast niet ontgaan. Want ruffles zie je momenteel overal. Rock your ruffle zouden wij bijna zeggen, want wederom voor iedere stijl een antwoord. Denk aan oversized een damaged short, leren rok en stoere high waist jeans. Met een ruffled blouse blijft je stijltje heerlijk romantisch. Kan dat nog? Ja dat kan! Perfect met de zomer voor de deur en ook om de frissere voorjaarsdagen te overbruggen want juist in de lichtblauwe of witte uitvoering is deze trend zacht en lieflijk.

Cut out shoulder

De combi van de strapless blouse en off shoulder is de cut out blouse en misschien wel het meest gewilde item uit dit rijtje. De blouse met ontblote schouders is net even wat eigenwijzer. Maar net als de ruffled en off shoulder blouse een upper die jij styled waar jij je goed bij voelt. Leuke plissé rok of juist een kort pittig spijkerrokje? De blouse met cut out shoulder kan alles hebben.

Wij shopten onderstaande items bij MANGO via Wehkamp >>>

Dit klassieke bovenstuk is onmisbaar

Dit klassieke bovenstuk is onmisbaar door Debbie

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com