Jeans jacket back on track

zaterdag, mei 20, 2017
Het jeans jacket is weer terug van weggeweest. En hoe, want waar sommige vrouwen het jasje altijd dragen in simpele uitvoering, heeft de echte fashion mom een gepimpt exemplaar in haar WomensCloset hangen. 

En dit eeuwenoude item is helemaal anno 2017 versierd met van alles en nog wat. You name it en Zara has it. Want zij hebben voor elk wat wils en de jackets met van alles en nog wat beplakt. Ook de destroy-trend is helemaal losgegaan op het jeans jacket. Want tussen de bloemenprints en verfspatten door zijn de scheuren en gaten ook niet te missen. Kijk mee! 

Jeans jacket back on track

 

Voor deze collectie is ook vintage een grote inspiratiebron. Denk aan mommy fit jeansjackets en oversized lange modellen. Hoe groter hoe beter lijkt de slogan. Maar, waar kun je allemaal uit kiezen hoor ik je denken. Wij durven wel te stellen dat er vast en zeker een jack bij zit waar jou modehartje sneller van gaat kloppen.

 

De Pink Panther, mooie bohemian borduursels, geverfde bloemen, simpel destroyed of in de vorm van een gilet. Zit daar al iets bij? Zo niet dan gaan we gewoon nog even door… Want ook een roze jeans jacket met Kiss poster op je rug, stoer zwart of gebleekt is een optie. Of liever kunstige prints of een met kralen of strass versierd model? Kijk anders zelf, en pas op…. Want je bent zo in love!

Je checkt ze hier >>>

Jeans jacket back on track

 

1 Response
  • Regina
    mei 23, 2017

    Leuk hoor dat jullie ook voor vrouwen dingen doen

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com