De zomerschoentjes van Jill

donderdag, augustus 10, 2017

Mijn kleine meid speelt na de verhuizing elke dag buiten. Daar heb je goede schoentjes voor nodig. Die ook tegen een stootje kunnen, vies mogen worden en een goed voetbed hebben. Dit zijn de zomerschoentjes van Jill.

 

Praktische Birckenstocks

Voor de zomerperiode ben ik dit keer geslaagd voor de Birckenstocks in de kleur paars. Niet het geijkte model, deze uitvoering is van rubber en kan en mag vies worden. Voor ons meisje in de nieuwe omgeving wat nog een bouwterrein is ideaal. Ook ben ik van mening dat de voeten  de juiste ondersteuning moet krijgen. Het voetbed van het merk Birckenstocks staat daarom bekend. Kortom een leuke en praktische schoen die vele uren veel plezier garanderen.

Gioseppo sandalen

Leuk bij elke zomerse outfit. De sandalen van het Spaanse merk Gioseppo zijn elk jaar een lust voor het oog. Ze zijn van echt leer en passen bij elke outfit. Jill heeft meerdere stijlen: Sporty, boho chic of classy. Bij de laatste stijl vind ik deze fijne zilveren sandaaltjes met animalprint erg leuk staan. De kleur zilver en wit passen ook overal bij.
De zool van de sandaal is uitgerust met ribbels zodat je niet snel uitglijdt. Daarnaast zijn ze makkelijk om zelf aan te trekken. Kortom een musthave voor elke mini fashionista!

Teenslipper

Daarnaast dragen we thuis allemaal veelvuldig teenslippers.
Makkelijk, comfortabel, op en top zomer en een teenslipper staat overal bij. En natuurlijk wilt de kleine meid dan ook teenslippers dragen. De leuke prints en felle kleurtjes geven weer net die extra toevoeging aan haar zomer outfits.

Jill heeft zelfs de afdruk van de teenslipper door de zon op haar voetje staan. Ik koop ze overal en nergens. Zo heeft Jill slippetjes van de HEMA en Wibra maar ook good old Havaianas. De prijzen zijn vriendelijk en liggen tussen de 0.99 – 24.99 euro. Geen geld! Als ze een keer ergens blijven liggen of stuk gaan is er ook geen nood aan de man.

Je shopt de zomerschoentjes van Jill nu in de sale bij Omoda en Zalando

Liefs Michelle

De zomerschoentjes van Jill

De zomerschoentjes van Jill door Michelle

1 Response
  • Mirelle
    augustus 10, 2017

    Gioseppo ook bij ons vaste prik.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *