Scotch R’Belle meets Jackie Girls en NIK&NIK

woensdag, juli 12, 2017
Nu maak ik er al nooit een geheim van dat Scotch R’Belle hoog staat op mijn favorietenlijst. Keer op keer verbaas ik mij over de trendsettende prints.
Scotch R’Belle

Over het kleur gebruik, de styling en het feit dat dit label écht onderscheidend is. Scotch R’Belle is net als haar broer Shrunk, iedere keer een verrassing en een lust voor het oog. En als je dan een fashion addict bent, met een nog grotere zwak voor kinderkleding, dan is dit merk toch wel top of the bill.

Garment dyed

Met een klassieke 5-pocket styling is deze skinny broek garment dyed en heeft een wash ondergaan voor een vintage afwerking. De broek wordt afgerond met een artworkprint detail in metallic. Is ie niet ijzersterk? Het sportieve T-shirt is van een soepel vallende katoenmix. Tof met varsity strepen en geappliqueerde sheriffs sterren.

Cavalli laarsjes

Voeg hier een mooie army groen overhemd met kleurrijke kralen als detail aan toe en een nieuw favoriet setje is geboren voor jouw eigen rebel. Draag er bijvoorbeeld een stoere western laars onder. Deze leren laarsjes in diverse kleuren zijn van Cavalli. Stoer en opvallend en steken mooi af bij de zachte kleuren van de Scotch R’Belle items. Zonder uit de toon te vallen. De sterren maken het laarsje helemaal af en zorgen ervoor dat je dit schoentje bij een casual maar ook een feestelijke outfit kunt dragen. Maar ook een korte jeansshort doen ze goed hun werk en zorgen zij in combinatie met het overhemd voor het puntje op de i bij een outfit.

NIK&NIK vissershoedje

Over puntje op de i gesproken. Dit hoedje zorgt voor veel styling plezier komende periode. Niet alleen nuttig maar vooral ook heel erg leuk én eigenwijs!

Overhemd, Jacky Girls|Vissershoedje, NIK&NIK| Booties, Cavalli | via Coccinelle >>>

Gekleurde denim, Scotch R’Belle | Sweater, Scotch R’Belle via Scotch ’n Soda >>>

Scotch R'Belle meets Jackie Girls en NIK&NIK

Scotch R’Belle meets Jackie Girls en NIK&NIK

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *