Retour winter 2017

maandag, juli 24, 2017
Yep, wij kunnen inderdaad niet wachten op de Retour winter 2017 collectie. Met ook deze winter weer parels van items, sets en trends. Kijk mee en verheug!

Retour winter 2017     

Retour ken je vast al. Mooie jeans, toffe jassen en stoere tops, allemaal ontworpen en geproduceerd met liefde, aandacht voor details en een speels handschrift. Ook deze winter is het dit Nederlandse merk weer gelukt een musthave collectie samen te stellen voor zowel jongens als meisjes. Inclusief vernieuwende looks en allemaal mix and match. We love Retour winter 2017!

Retour winter 2017

Camouflage is altijd een hit. Zo ook in deze Retour winter 2017 collectie. Jouw Retour-boy kun je dus kleden in een van de vele mogelijkheden met deze top print. Van Tee tot sweatpants, alles is mogelijk. Een andere trend welke is doorgevoerd bij de boyscollectie is all about sport. Sportief en comfortabel zijn al enige tijd de keywords voor kidsfashion, en Retour gaat daar rustig mee door. De sportstreep is momenteel hipper dan hip en doorgevoerd in allerlei sets. Mix and match naar eigen smaak, van super stoer tot classy. Laten we de jeans niet vergeten, where it al started voor Retour. Want voor een goede jeans ben je aan het juiste adres. Comfy, soft, stoer, classy, skinny, mag ik al stoppen? Retour has it!

Retour winter 2017

Voor de meisjes is de camo-look verpakt in een military jasje. En in combinatie met wat rock en roll een match made in heaven voor stoere Retour-chicks. Combineer een bikerjacket met een classy jeans of juist kek rokje. Verder is vintage kobaltblue weer helemaal terug. Afgestyled met batches en hier en daar wat gouds, een dierenprintje of frisse kleur. Hippe chicks dus bij en met Retour. En ook voor de dames mag de jeans niet vergeten worden. Voor elk meisje wat wils, van strak tot boyfriend en van supersoft tot old skool jeans. Met Retour heb je het allemaal!

Retour winter 2017 bekijk en shop je hier >>>

Retour winter 2017

Retour winter 2017

5 Responses
 • Bonnie
  juli 24, 2017

  Ziet er veelbelovend uit

 • Karina
  juli 24, 2017

  Ow wat is het weer leuk allemaal! Rood ook zo mijn kleur.

 • Marcella Cramers
  juli 25, 2017

  Net terug uit Spanje en dan dit onder mijn neus. Ik heb dan ook zeker een zomergevoel daar niet van maar wel zin om al voor de winter te gaan winkelen.

 • Pien
  juli 26, 2017

  De favoriet van mijn zoon Binck

 • Anneke
  augustus 3, 2017

  Ons merk!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *