Deze trend zie je overal

donderdag, juli 27, 2017
Een liefhebber van een nonchalante look, helemaal van dit moment? Dan vind jij dit ook vast leuk voor je dochter!

Deze trend zie je overal

Outfit of the day

Want deze outfit of the day is niet alleen nonchalant, maar ook zomers en heel zonnig. Het frisse geel zorgt voor een mooi accent. In combinatie met de off-shoulder zorgt dit voor een pittige top en is helemaal van dit moment. Leuk om te dragen met denim en prachtig bij een mooi gekleurd huidje.

Boyfriend fit

Niet alleen steekt de lichte denim blauwe kleur mooi af bij het geel maar dit model jeans is ook een prettig item, die mocht er nog ruimte in de kast zijn, echt geen miskoop zal zijn. Bovendien is het leuk om te laten zien, hoe je in een handomdraai met een boyfriend fit een hele andere stijl neerzet door er wat detail aan toe te voegen. Zoals de spatjes op de stof in dit gevoel.

Zo kom je dit model in zoveel verschillende uitvoeringen tegen. Niet alleen de wassingen maar ook de details, zoals damaged en detroyed, met badge of sterrenprint.

Deze trend zie je overal

Not done

Wat voor de één helemaal het einde is, kan voor de ander not done zijn. Wij vinden het juist heel leuk om te laten zien dat meiden niet alleen in skinny’s rond te hoeven huppelen. Daarbij is dit model jeans hot in fashion land en bij de fashion mommy’s een graag gedragen item. Dat wil niet zeggen dat de skinny’s nu meteen verbannen moeten worden hoor.

Zelf pak ik de mom fit of boyfriend ook graag uit de kast, voor de meiden maar ook voor mezelf. Niet alleen om de losse, comfortabele fit en mijn liefde voor denim, maar juist omdat je er zoveel kanten mee op kunt.

Zo combineert Jaylee het nu helemaal on trend met een off shoulder top en sandalen maar met een stoer T-shirt en leuke sneakers of een helder witte blouse en lieve roze loafertjes, zet je weer een hele andere toon.

Wij shopten deze outfit bij ZARA

Deze trend zie je overal

Deze trend zie je overal door Debbie

 

2 Responses
  • Chantal
    juli 27, 2017

    Kei gaaf!

  • Pauline
    augustus 3, 2017

    Best gewaagd maar zeker wel leuk. Liet het net aan mijn dochter Kenzi zien, die vond het heel mooi.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *