NONO schoenen gemaakt voor kleine Nono-girls

woensdag, juli 26, 2017

Talking about shoe candy…Nono schoenen gemaakt voor kleine Nono-girls. Liet ik afgelopen zomer al een sneak peek van deze uber stoere schoenen zien. Eind volgende week vindt samen met de kleding, ook de eerste levering van de Nono schoenencollectie plaats. 

Nieuw Nono schoenen

Nono-girls

Nono schoenen gemaakt voor kleine Nono-girls, die zorgen dat geen outfit incompleet is. Nono schoenen zijn een mix van een sportieve vibe en een pittig staaltje elegantie. Perfect matching bij de Nono collectie én een lust voor het oog. Zeg maar yes tegen deze shoe candy, want deze schoentjes gaan de garderobe heel erg blij maken.

On-trend

Een standaard outfit zal niet langer een standaard outfit zijn met deze on-trend schoenen. Toffe booties vertegenwoordigen deze eerste collectie, helemaal volgens de trend van dit moment.

Comfortable een duidelijk aanwezig, om je Nono outfit te versterken en perfect matchy-matchy te maken. Want dat is toch waar ons mode hartje sneller van gaat kloppen? Extra uitpakken dus komend seizoen wat je Nono garderobe betreft.

Niet alleen een lust voor het oog door de coole kleuren en prints, de toffe buitenzool zorgt ook voor een goede grip. Dus knappe schoentjes aan de voeten waar je ook stevig mee op de grond staat.

Nono schoenen gemaakt voor kleine Nono-girls

Finishing touch

De hots voor een paar schoenen zijn wat ons betreft gegarandeerd. Kies je buiten je Nono garderobe voor schoenen als key item, laat deze het dan zijn. Niet alleen dé finishing touch maar ook de aller-aller leukste schoenen voor de kleine Nono miss’jes om ons heen.

Houd de levering goed in de gaten, Voor je het weet vliegen ze de winkels uit. Nono schoenen zijn verkrijgbaar vanaf €99,95 en zullen in twee leveringen verkrijgbaar zijn. Benieuwd naar de verkooppunten? Neem dan een kijkje op de site van Nono of informeer bij je vaste verkooppunt. Nono is onder andere verkrijgbaar bij Olliewood.

Nono schoenen gemaakt voor kleine Nono-girls

Nono schoenen gemaakt voor kleine Nono-girls door Debbie

3 Responses
 • Babette
  juli 26, 2017

  Maar dat is leuk om te weten!

 • Pien
  juli 26, 2017

  Magisch!

 • Pauline
  augustus 3, 2017

  Dat heb ik even gemist. Ik zeg: buy

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *