Miss Guilty, voor mini en mama

maandag, juni 19, 2017
Vernieuwend, fris en pittig kun je dit nieuwe kindermodemerk dat inspeelt op de ‘twinning’-trend zeker wel noemen. Van Nederlandse bodem en niet alleen voor onze mini-me’s maar ook voor ons mode mama’s. Want Miss Guilty staat voor trendy kleding voor mini en haar mode mama.

Miss Guilty, voor mini en mama

Miss Guilty

Eigenaar Charise Rozenbeek-Beerens heeft als doel het shoppen net even makkelijker te maken voor de volwassen vrouw met liefde voor mode en trends. Miss Guilty is voor moeder en dochter en uniek door de veelzijdige collectie. De juiste ingrediënten voor een goede fashion piece zijn wat ons betreft gebruikt. Miss Guilty ontwerpt items die passen bij jouw eigen stijl en feel van goede kwaliteit. De liefde en passie voor mode is dan ook duidelijk terug te zien in deze collectie. Want niet alleen trendy ontwerpen ook de juiste kwaliteit maakt het makkelijker en leuker om trendy kleding te shoppen voor jouw mini en je eigen WomensCloset.

Miss Guilty, voor mini en mama

Guilty pleasure

Miss Guilty, de naam zegt het al, je guilty pleasure. In dit geval knappe items screnen en shoppen voor dochterlief en je eigen garderobe. Pieces met een urban glow, voor vrouwen die trendgevoelig zijn en dit maar al te graag uitdragen en zo kleden. En om het nog leuker te maken zijn deze sterke items ook vertaald naar de kindermaten toe.

Eigen inspiratie

Geïnspireerd op fashion mom’s die snel schakelen als het om mode trends gaat maar ook voor moeders om ons heen die iets missen in de trends van dat moment was het niet zo moeilijk de eigen inspiratie de vrij hand te geven. Dit gecombineerd met de passie voor kidsfashion, maakt de Miss Guilty collectie meer dan compleet.

Voorproefje

Kennismaken met de collectie van Miss Guilty kan vanaf zomer 2017, dan wordt de winter 2017 collectie uitgeleverd aan de diverse verkooppunten.Nog even geduld dus tot deze key items verkrijgbaar zijn. Maar een voorproefje op wat wij kunnen verwachten is nooit verkeerd. We keep you posted of neem hier vast een kijkje op de site van Miss Guilty.

Miss Guilty, voor mini en mama

Miss Guilty, voor mini en mama

 

1 Response
  • Lin
    juni 19, 2017

    Wat tof Deb!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *