Kidz-Art winter 2017-2018

maandag, augustus 7, 2017

Wij trappen maar al te graag af naar het nieuwe seizoen en dat kan natuurlijk niet zonder Kidz-Art. Gaven wij jullie afgelopen maand al een preview van Kidz-Art winter 2017-2018 in onze eerste ChildsCloset vlog. Inmiddels is de eerste levering live and kicking. Ready for some Kidz Art?

Kidz-Art winter 2017-2018

Kleine kunstwerkjes op blije meisjes

Het girlslabel van kleine kunstwerkjes op blije meisjes, uitgevoerd in jurkjes, rokjes en stoere jasjes. Een merk waarbij je iedere keer dat het gedragen wordt iets nieuws opvalt. Combinaties in kleur en prints, die alles behalve alledaags zijn. Afgemaakt met gedurfde details, zorgt Kidz-Art winter 2017-2018 seizoen na seizoen, dat de Kidz-Art statement onmiskenbaar is en blijft. Net als de Kidz Art meisjes die het dragen, want ook die zijn stuk voor stuk uniek.

Kleurrijke faux furs

Uniek door de combinaties die je met de Kidz Art kleding kunt maken. De Kidz-Art winter 2017-2018 collectie mixt shiny stoffen met felle prints en kleurrijke faux furs. And don’t forget the metallics. Want een glanzende legging of rok kan geen enkel meisje weerstaan. Zo creëert zij niet alleen een unieke outfit maar ook haar eigen ik met de funky colors van Kidz-Art.

Kidz-Art winter 2017-2018

Een favoriet

Naast de mix van stoffen en de verschillende metallic accenten, mogen ook pailletten niet ontbreken. Een item die favoriet bleek tijdens het Kidz-Art styling event, is het jurkje met pailletten. Afgestyled met een neon knit vestje of juist een off white jasje en één van die toffe leggings. Zo is er de keus uit fel blauw, knalroze maar ook uit goud en zilver. Mijn persoonlijke favoriet is het croco imitatie leren rokje. Geweldig met een neon shirt maar heerlijk stoer met de blauwe lammy. Een musthave’je deze winter!

Happy prints

Happy prints springen je tegemoet, net als de mix van sportswear en high fashion. Het trio die ieder seizoen weer zorgen voor een sterke maar vooral mooie collectie, die ieder meisje prachtig staat. Lief, stoer of eigenwijs, Kidz-Art winter 2017-2018 staat iedereen.

Waar Kidz-Art winter 2017-2018 is verkrijgbaar zie je hier >>>>

Kidz-Art winter 2017-2018

Kidz-Art winter 2017-2018 door Debbie

 

 

1 Response
  • Brenda
    augustus 14, 2017

    Fan vanaf het eerste uur

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *